Keittiö auki

Kaivopihan Karaokekellari

karaoke
Arvosana 1 / 5

Kaivopihan Karaokekellarin stage on sinun paikkasi loistaa! Listalta löydät tämä hetken toivotuimmat ulkomaiset coverit ja suomipopin parhaat biisit laulettavaksesi tiistaista lauantaihin. Aito hostaus nostaa fiiliksen korkeuksiin ja pitää huolen, että nautit joka sävelestä.

Tätä et muualta löydä!

Tuntuuko, ettei esityksesi ole vielä ihan valmis? Ei hätää, sillä ravintolasta löytyy kaksi harjoittelutilaa. Treenaa ja hio vetosi kuntoon ennen lavalle menoa.

Isommalle kuorolle suosittelemme Karhukabinettia, jonka voi varata oman porukan käyttöön. Ja joka tyyppi laulaa! Eikä haittaa, vaikka laululahjat olisivat ruosteessa. Kenties illan hauskin paikka löytyykin nuotin vierestä.

Meillä iltasi ei kulu oman vuoron odottamiseen, sillä kahden päälavan lisäksi käytössä on myös Karhukabinetin lava vapaana ollessaan. Siis parhaimmillaan kolme stagea!


Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ovesta sisään ja aikahyppy 80-luvulle. Portaikossa haisee home ja pinttynyt vanha viina. Likaista ja surkeaa. Nuori tyttö seisoo kassan vieresä ottaa väsyneesti vastaa lounastilauksen. Seuraavaksi siirrytään kouluruokalamaisesti hihnalle, mihin kerrotaan jälleen oma valinta. Kala lätkäistään lautaselle ja kastike otetaan ämpäristä. Plussaa siitä että tukkuämpäriä ei edes yritetä peitellä ja naamioida omatekoiseksi. Lisukkeet saa lappaa lautaselle itse. Lämpimät kasvikset on ylikypsää pakastevihannesmössyä. Salaattipöytä on suorastaan aneeminen. Salaatinkastikkeella saa sentään vähän makua. Leivät kuivia. Jälkiruokaa sai odotella hyvin pitkän tovin. Letut paljastuivat lopulta (nekin!!) eineksiksi. Kahvi on tuoretta. Tästä kokemuksesta ei vaan löydy mitään kehuttavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.01.2017
Arvosana: 0

Osallistuin 3. 3.2015 klo 12.30 Agrosenioreille tarjottuun lounaaseen, joka sisälsi kukkakaalikeiton ja kuhaa muusilla sekä patongin paloja ja kahvia. Keitto oli kylmää ja mautonta, kuha oli todella mautonta ja muusi velliä. Annokseen ei kuulunut mitään lisäkkeitä, ei salaattia eikä jitään muutakaan. Pyysimme edes pippuria mausteeksi, mutta saimme vain tyhjän myllyn. Laskutus kesti tuhottoman kauan, kun sitä hoiti vain yksi henkilö ja laskutettavia oli yli 40 henkeä. Kahvi tarjoiltiin eri Karhu-kabinetissa, jonne kahvikupit vietiin etukäteen. Kun ne loppuivat tarjoilija tivasi meiltä kuppeja, vaikka ne oli koottu jo etukäteen pöydästä. Lounaan hinta oli 26 euroa!!!! Hintaan sisältyi juomana vain vesi. Oli kohtuuttomasti ylihinnoiteltu, huonosti valmistettu ja maustettu. Lisäksi palvelu oli hidasta ja osaamatonta. Olen todella tyytymätön asiakasomistaja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Klo 18 perjantai-iltana ravintolassa meitä lukuunottamatta vain yksi ryhmä. Narikka 2,70 € /hlö, vaikka kyseessä on ruokaravintola. Meinattiin ensin laskuttaa yhdestä ylimääräisestä narikasta.

Alkujuomien tuleminen kesti. Vesikarahvit jouduttiin käydä itse vaihtamassa.

Palvelu oli hidasta ja tökki pahasti. Taustalla soiva musiikki uppoaa varmasti paremmin jonkin verran vanhempaan ikäluokkaan.

Ruoka oli erinomaista, maut herkullisia. Chateaubriand täydellistä ja juustokakku suli suuhun. Aikoihin en ole näin hyvää ruokaa syönyt.

Illan esiintyjää olisi ruokailijat saanut jäädä katsomaan ilmaiseksi.

Suosittelisin 65v+ vuotiaille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Söimme pikkujoulubuffan, alkupalana mm. perussaalaattia, ainoastaan savumuikut tarjosi jotain ruoan tapaista elämystä. Pääruokana kuivia lohipaloja ja sitkeää kengänpohjaa, mikä oli ilmeisesti paistia. Jälkkärinä halpaa Rainbow -hedelmäsalaattia. Ala-arvoinen laatu hintaansa, 53e, nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 14.12.2013
Arvosana: 0

Poronkäristystä tultiin testaamaan.

Ensin pitkä jono joka etenee verkkaisesti. Samalla selvisi missä eläkeläiset käyvät lounastamassa. Suosittu paikka siis.

Mutta se poronkäristys. Liha ok, muusi ok. Ei suolakurkkuja, eikä tarvitsekaan. Mutta makea puolukkahillo ei vain toimi. Kunnon puolukkasurvos antaa käristykselle sen maun, makea hillo pilaa sen vähänkin maun.

Muuten paikka ihan viihtyisä, vaikka tuskinpa tänne iltaa tulisin viettämään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.10.2013
Arvosana: 0

Punaisten kokolattiamattojen vyöhyke.
Tässä iässä ei mummojen tanssiluolaan tule eksyttyä kuin ruokailutarkoituksissa - silloinkin ajoissa keskipäivällä.

Tyylikäs punainen ja karvainen sisustus. Tanssisali on täyttynyt työlounastajista ja eläkeläisväestöstä. Edellisillan tanssien jälkeen on näemmä helppo suunnistaa samaan osoitteeseen. Liekö joku herännytkin lavan alta?

Jono on hurja. Syykin selviää. Maksuliikenne hoidetaan alkuun ja samassa otetaan pääruoka haltuun tiskin luota. Palvelu on (tästä johtuen) hiukan hätäistä ja etäistä. Jopa sana "tympeä" voisi kuvata tapahtumasarjaa.

Pintakäsiteltyä lohta otetaan. Kalaa annetaan tiskin takaa komea kimpale, tartaria säälittävä nokare (8 g, veikkaus). Lisäkkeet saa poimia itse. Perunoita ja riisejä on monenlaisia. Systeemihän on hyvä. Vs-perunat keskivertoja, lohi toimii oikein hyvin. Pintakäsittely ei ole kuivattanut fisua vaan tuonut hyvää rapinaa iholle.

Vähän ankeat laarit ja linjastot. Kouluruokala puskee takaraivosta. Maisema toki eri, ja kantikset hiton vanhoja lapsia.

Salaattipuoli on einesvoittoinen, ei mitään spesiaalia. Alkukeitto tomaatti-vuohi. Se ei ole kummempi, turhan vuohinen. Väkisin haettu jämäkkyys häiritsee. Kahvi ihan okei, jälkkäriksi rahkaa. Se on kiva ajatus, mutta ainahan se on vähän liikaa.

Suurin kehuskelu parivaljakollamme syntyy silti pöytien sijoittelusta. Istumapaikka on poikkeuksetta riittävän kaukana seuraavasta ryhmästä, vaikka paikka selkeästi suosiosta nauttiikin. Omat tyhmät jutut eivät pääse tuntemattomia häiritsemään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.05.2013
Arvosana: 0

Ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2013
Arvosana: -1

Erittäin positiivinen kokemus. Ruoka oli erittäin hyvää, ja miljöö todella mukava. Meillä oli n. tusinan henkilön illallinen kolmella ruokalajilla. Paikka oli muutoin lähes tyhjä, joten en tiedä, millainen se on vilkkaampana aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.02.2012
Arvosana: 2

Näin nuoremmalle heebolle hieman "pelottava" paikka illallisaikaan, mutta silti oikeasti asiallinen ravintola. Ei säväytä suuntaan tai toiseen, mutta henkilökunta on varsin mukavaa. Testattu myös kabinettia onnistuneesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.12.2010
Arvosana: -1

Kotiruokaa. Mahtava ruotsinlaivan tunnelma Helsingin keskustassa (paitsi kukaan ei kaadu kännissä päälle). Henkilökunta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki - Reitti
010 76 64380
http://www.kaivopihankaraokekellari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita