Avautuu 08:00

Corner Cafe

kahvilatuotteita,lounasta
Arvosana 2.9 / 5

Raikkaus, viihtyvyys ja rento tunnelma!

Corner Cafe on uusi kahvila-konditoria Hyvinkäällä. Yksi tärkeimmistä arvoista meillä Cornerissa on raikkaus; ruuan tuoreus, reipas ja asiantunteva palvelu sekä trendikäs sisustus puhuvat tämän puolesta.

Tarjontamme koostuu mm. sämpylöistä, patongeista, toasteista ja leivistä, raikkaista salaateista, päivän keitosta, ihanista Laurellin leipomon käsintehdyistä leivonnaisista sekä muista konditoriatuotteista. Juomavalikoimaan kuuluvat tuoreet kahvit, haudutettu tee, virvoitusjuomat ja erilaiset mehut.

Corner Cafen alakerran voi varata omaan käyttöönsä. Tilassa voi viettää vaikka synttäreitä, illanviettoja ja muita juhlia.
Tervetuloa viihtymän Corneriin!


Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaan maku ok mutta ulkonäössä kohennettavaa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0

Ihmeteltiin samaa kun viimeksi kävimme, kokki vaihtunut vai mitä on tapahtunut?
Ruoka oli mautonta, lisäksi ihmettelin kesäkurpitsapaistosta.. toisinsanoen paistettua kesäkurpitsaa ja sipulia. Öljyssä ja ilman mausteita.
Harmittaa todella paljon että paikan taso laskee kuin lehmän häntä. Aina ennen olemme tykänneet lounaalla käydä. Palvelukin on aina hyvin ystävällistä, paikat siistinä ja muutenkin viihtyisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Mitä on tapahtunut Cornerissa? Ruoan taso on hiukan pudonnut eikä salaatti pöytäkään ole entisensä.Käymme usein syömässä täällä ja olemme aina olleet erittäin tyytyväisiä mutta nyt on jotenkin taso laskenut.Harmi sinänsä koska paikka on muuten siisti ja viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 930€ Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

Mauton lounas. Vähän jäi tee-se-itse-vaikutelma koko touhusta (mm. Lounaan esillelaitto). Alakerran sisustus mukava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: 0

Kerrankin ruokapaikka jossa ei tarvitse lisätä mausteita ja ruoka on lämmin. Kasvisruuat ovat aivan loistavia, suosittelen, Kantapaikka nykyään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 930€ Lisätty: 20.04.2015
Arvosana: 0

Lounaspöydän hinta/laatu suhde on kohdallaan. Salaatit monipuolisimmasta päästä Hyvinkään lounaspaikoista. Ystävällinen henkilökunta. Kerran heillä oli maksukorttilaitteiden kanssa ongelmia ja vakioasiakkaana pystyin maksamaan kortilla seuraavalla kerralla. Aivan loistavaa palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.04.2015
Arvosana: 0

Aivan mainiot ruuat ja säännöllinen vaihteleva ruokalista. Joka päivä on monta hyvää lämminruoka-vaihtoehtoa tarjolla. Alkukeitto maukas, salaattipöytä runsaan monipuolinen ja jälkiruoka vaihtoehdot hakee erilaisia vaihtoehtoja normaalisti totuttuihin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Lounaan hinta/laatu suhde loistava. Olemme käyneet lounaalla monta kertaa ja aina olemme saaneet hyvän makuista ruokaa.Salaatti pöydästä erityispisteet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Lounaalla hyviä perussalaatteja ja monipuolisista ruokavaihtoehdoista löytyy yleensä jotakin itselle maistuvaa. Talon lasagnesta ja parsarisotosta en ole pitänyt. Lounaalle pääsee poikkeamaan mutkattoman nopeasti. Mukava henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Mauton lounas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Kauppalankatu 2, 05800 Hyvinkää - Reitti
0405546030
http://www.cornercafe.fi