Ei tietoa

Kulmakonditoria

leipomo-konditoria
Arvosana 3.1 / 5

Pieni kahvila ja leipomo-konditoria.


Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavat salaatit! Suosittelen ehdottomasti! Myös makeapuoli maistuu,tuoretta yleensä. Ainut miinus että joskus joutuu odottaa liikaa salaatteja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Usein olen tykännyt käydä Hyvinkään kulmiksessa keskeisen sijainnin ja ihan ok hintalaatusuhteeltaan olevien ruokien vuoksi. Mutta pari kertaa olen/olemme joutuneet pettymään kun ystävien kanssa käyty. Yhdellä kerralla (tästä on jo ainakin vuosi aikaa) ystäväni salaatista löytyi nippuside (siis sellainen käytetty, joka on varmaan ollut salaattipussin sulkijana), kerroimme ystävällisesti asiasta myyjälle ja hän sanoi vain "oho". Ystävälleni tarjottiin hyvitykseksi jotain, mutta pahoitteluja ei tullut ja myyjä vaikutti muutenkin ylimieliseltä.
Toisella kerralla olen joutunut itse pettymään, kun tilaamani salaatin fetajuustot olivat pilaantuneita. En tyhmänä mennyt asiasta sanomaan, kun en eka ymmärtänyt mistä se kamala maku oikein tuli. Nykyään tulee käytyä harvemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu heittelee kovasti työntekijöiden mukaan, muutama kovin ihana ja mukava nainen ja sitten on taas enemmänkin nirppanokkia nähty tiskin takana.

Leivokset törkeän kalliita, vaikka taitavatki olla aivan tukku/leipomokamaa?
Kahvi 2e ja en varmaan ole pahempaa myrkkyä missään juonut, olisi plussaa jos tarjolla olisi jokin ihan basic kahvimerkki myös.
Salaateissa ei mitään valittamista, eikä toasteissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 0

Kulmiksen salaatit ovat lähes poikkeuksetta tuoreista, muokattavia, herkullisia ja täyttäviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.11.2013
Arvosana: 0

Hei! Kysyisin yhden joutavan asian. Esimerkiksi jos mie ja viisi kaveriani tullaan kulmiksee ja kolme meistä ostaa jotakin, niin miksi kolme muuta häädetään pois, jos he eivät mitään osta. Kyse saattaa olla, että näillä kolmella kaverilla ei välttämättä ole rahaa käytettävissä tai heillä on jokin allergia etteivät pysty ostaa. Niin miksi ei ostamattomat voi olla ostettujen asiakkaiden mukana?? Miettikää nyt omaa nuoruuttanne? Oltiinko teille myös noin ilkeitä? En kavereitteni kanssa suosittele tätä kahvilaa ja sana tiukkapipoisesta henkilökunnasta on levinnyt hurjaa vauhtia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2013
Arvosana: 0

Paikkana miellyttävä, hieman kallis laatuun nähden. Asiakaspalvelu oli ainakin minun kohdalla hyvää! Tänne voi tulla vaikka potentiaalisen tyttöystäväehdokkaan kanssa kahville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2013
Arvosana: 0

Ei mitään erityistä

Söin sekä valkosuklaa-mustikkakakkua että mausteista suklaakakkua. Join lisäksi latten. Valkosuklaa-mustikkakakku oli tylsä ja mitäänsanomaton, kuitenkin ihan hyvä koostumus ja kiva ulkonäkö. Mausteinen suklaakakku oli turhankin mausteista ja loppu osa kakkua alkoi olla sietämätönt neilikka-kardemumma-inkivääri rataa kielelle joten jäi syömättä loppuun. Latte oli aika perus, mutta ikävästi koneen makuinen.

Itse ravintolamiljöö oli hieno, korkea katto oli kiva ja penkit ja pöydät olivat siistejä. Kannattaa käydä sen puolesta kyllä, ei niinkään herkkujen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.12.2012
Arvosana: 0

Kahvilana suomen ehdotonta eliittiä. Ruokapuoli on varsin hyvää mutta hieman kallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: 0

Ihanat makeat leivonnaiset kahvin kanssa, voittaa isot ketjukahvilat mennen tullen. Ruoka keskivertoa, mutta ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2012
Arvosana: 0

Not too bad place at all. The location is perfect, the best. They have pastry as big as the plate itself. Coffee is regular price and quality is too normal to be mentioned. Anyway, one of the choice. Oh, very crowded....

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 08.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää - Reitti
020-7416645
http://www.kulmakonditoria.fi/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita