Avautuu 11:00

Pancho Villa

mexikolaista
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (35)

Koulutuspäivän jälkeen kollegan kanssa pistäydyimme. Tarkoituksena oli käydä pikaiseen syömässä, sillä ohjelmisossa oli loppuillalle muutakin puuhaa.

Toisin kuitenkin kävi. Tehtyämme tilauksen odotimme n. 40 minuuttia kunnes päätimme kysyä tarjoilijalta mitä ruuallemme kuuluu. Vastaus oli hämmentävä. Tilaus oli kuulemma " pudonnut johonkin väliin"

Tässä vaiheessa huumorintajumme oli vielä hyvällä tasolla ja saimme samoihin aikaan tietää loppuillan ohjelmamme viivästyneen myöskin. Ei siis aihetta paniikkiin.

Saimme lopulta liki tunnin jälkeen tilausemme. Kollegani lohisalaatti tuli kuten pitikin, mutta oma pulled-purilaiseni tuli tomaatin kera, toisin kuin olin pyytänyt. Pienen sähläyksen jälkeen sain hampparini ja pääsimme aterioimaan.

Itse ruoka oli ihan kohtalaista laadultaan. Ei mitään erikoisempaa vaan ehkäpä sellaista mitä hyvästä grillikioskista voisi olettaa saavansa. Mitään etäisesti Meksikoon viittaavaakaan ei mielestäni ruuasta paljastunut ellei makuaistit turruttavaa tulisuutta moiseksi lasketa?

Pienet plussat paikalle ilmeisen tietoisesta sarjakuvamaisesta sisustuksesta. Paikka lienee enemmänkin lapsiperheiden suosiossa. Meidän käyntimme perusteella ei mikään varteenotettava mesta ainakaan ruuan / tunnelman näkökulmasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.10.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka oli tupaten täysi näin jouluviikkojen tapaan: palvelu oli silti todella ystävällistä ja ripeää. Tarjoilijoista huokui iloisuus ja intohimo työtä kohtaan. Asiakkaita todellakin kohdeltiin asiakkaina.
Alkuruokamme tulivat silmänräpäyksessä kiireeseen nähden, meinasi leuka tippua lattialle! Pääruoatkin tulivat nopeasti ja olivat erittäin maittavia ja todellakin hintansa väärti.
Kokit selkeästi ammattitaitoisia ja osaavat paistaa pihviä, paras medium-pihvi mitä olen syönyt aikoihin. Ravintolan työntekijät selkeästi kirineet entistä huonoa mainetta hyväksi ja siinä ovat todellakin onnistuneet. Hyvän maineensa väärti, loistavaa toimintaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0

Hyvä palvelu iloinen meininki,,ripeä toimitus,maut kohdallaan,annoskoko riittävä. Kauniisti aseteltuna ja raaka-aineet tuoreet ja raikkaat.Varmasti tullaan toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: -6

Kävimme syömässä perheen kesken. Oli mukava nähdä iloinen tarjoilija, joka osasi hoitaa asiakaspalvelun erittäin hyvin!
Palvelu oli ripeää ja iloista sekä ruoat tulivat nopeasti.
Lasten hampparit simppeleitä, mutta maistuvia lasten mielestä.
Itse söin myös hampurilaista ja se oli todella hyvää, Voisi melkein sanoa että Hyvinkään parhaat hampurilaiset.
Kotoinen tunnelma ja hyvä musiikki,
kaikinpuolin onnistunut ravintolareissu. Ihanaa, että on vielä tälläisiä paikkoja jäljellä, yksinkertainen mutta toimiva!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: -6

Käytiin lauantaina 9. 5 syömässä. Palvelu oli iloista ja ruoka hyvää! Kaiken kaikkiaan lämmin tunnelma ja työntekijät selvästi nauttivat myös olostaan:) ehdottomasti käymme jatkossa myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: -5

Kävimme lauantaina 2. 5 syömässä ja paikka oli tupaten täynnä: siitä huolimatta saimme nopeasti asiakaspalvelua ja eikä varsinaista ruokajonoa tuntunut olevan, kun saimme ruoatkin eteemme erittäin nopeasti.
Ruoka oli maittavaa ja asiakaspalvelu oikein ystävällistä! Jos etsii Hyvinkään keskustasta hyvää ruokaa mitä saa nopeasti, niin suosittelen tätä paikkaa! Ikinä en ole joutunut odottamaan 30 minuuttia kauempaa. Ammattitaitoinen porukka, kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: -4

Tämän ravintolan meininki on täysin muuttunut hieman yli vuodessa. Erittäin mukava ja nopea palvelu ja ruoka aivan uskottamattoman hyvää. Olemme monta kertaa saaneet erittäin asiatonta palvelua vanhemmalta tummalta naistarjoilijalta mutta nyt on tainnut tulla uusia naamoja taloon. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: -4

Olimme täällä lounaalla. Otimme molemmat hampurilaiset, itse gluteenittoman. Voin sanoa että täältä kyllä saa parasta gluteenitonta hampurilaista mitä ikinä olen syönyt.
Nuori naistarjoilija oli ystävällinen, lasku tuli nopeasti ja ruokakin. Ruoka oli täyttävää, ehkä pienenä toiveena pieni salaatti hampurilaisen kanssa olisi kiva juttu. Mutta ehdottomasti menemme uudestaan. Ravintolassa ei ollut juurikaan väkeä kun siellä kävimme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

oltiin kaveri porukalla syömässä keskiviikko iltana. Annokset isoja ja hampurilaiset meheviä ja erittäin maistuvia. Mies tarjoilia ystävällinen ja iloisen oloinen. Kerrankin ei ollut hamppari pihvit kuivia känttyröitä. Palvelu oli nopeaa ja ruoka tuli myös vauhdilla vaikka muitakin ruokailioita oli paljon. Tullaan varmasti uudestaakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.06.2014
Arvosana: 0

En voi suositella. Ruoassa ei ollut sinällään vikaa, palvelussa senkin edestä. Ongelmat on jo mainittu edellisissä arvioissa useasti, lyhyesti kerrattuna "hidasta ja tympeää". Annokset myös tuotiin eri aikaan eli onnistuivat tekemään yhdellä visiitillä melkein kaikki perusvirheet. En mene toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Torikatu 5, 05800 Hyvinkää - Reitti
0400 256 001
http://www.panchovilla.fi/hyvinkaa/index.php