Avautuu 11:00

Rax Buffet Hyvinkää

pizzabuffet
Arvosana 2.8 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

2. 10.2015 Kävin syömässä klo 16 aikoihin, vastapäätä nuorten pelipaikka nuori poika tuli pelipaikasta otti limsaa ja pari suklaa donitsia ja meni takaisin pelipaikkaan työntekijä teki pitzaa joten ei huomannut mitään, 4 poikaa n.9-10vuotiaita 2osti jälkiruoka bufeen 2jätskin no yksi jätski annoksen ostaja meinasi ottaa myös donitseja huomautin ei kuulu sinun msksamaan settiin, joten kaveri joka oli ostanut jälkiruokabufeen tuli ja latasin lautaselle 5 donitsia ja vei kaverille myös joka oli ostanut pelkästään jätskin, en jaksanut huomauttaa, työntekijä oli edelleen tekemässä pitzaa joten ei huomannut ja toista työntelijää ei edes ollut ainakaan näkyvissä. Harmittaa kun itse maksaa kaikesta ja muut syö maksamatta. Tarttis varmaan tehdä asialle jotakin parempaa valvontaa, nyky nuoret ovat ikävä kyllä aika epärehellisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Toisen kerran käytiin ja jälleen kerran ei voi kun kiittää ruokamyrkytyksestä, thanks!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Siisti paikka hyvää tuoretta ruokaa ja mainio palvelu. En keksi mitään moitittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0

Erittäin töykeä iäkkäämpi tarjoilija/työntekijä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa poikettiin Raxissa. Ei ollut enää yhtä hyvää palvelua, kuin aikaisemmin olen saanut. Ruoka kuivahtanutta ja pizzat vaihdettiin verkkaalleen. Siisteystasossa parannettavaa. Kuitenkin salaattipöytä vielä hyvä ja lasten kanssa helppo poiketa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Ruoka tuoretta ja maukasta. Myös gluteeniton pizza herkullista ja tuli nopeasti. Palvelu opastavaa ja ystävällistä, erityismaininta lasten huomioinnista, jota saa harvasta pikaruokapaikasta. Salaatin ystävänä olisin toivonut erikseen hinnoiteltua salaattimahdollisuutta, mutta ei enää ole kuin yksi hinta koko buffetille, josta voi omanlaisensa annoksen itse valita. Kuitenkin kiva paikka käydä lastenkin kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2013
Arvosana: 0

Pitkän tauon jälkeen kävin testaamassa paikan arkipäivänä päiväsaikaan. Ruokatunnin aikaan paikka oli melko täynnä, eikä ihme. Ruoka oli huippuhyvää ja tuoretta. Palvelu todella ystävällistä, asiakaspalvelija kysyi kaikilta sisääntulijoilta bonuskorttia ja kertoi tarkkaan mitä on tarjolla mm. päivän keittona.
Ehdottomasti menen uudestaan!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2013 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Siistein Rax missä olen käynyt. Asiakaspalvelija kulki salissa usein ja muutenkin tuntui olevan homma hanskassa.Lisäksi täytyy sanoa
asiakaspalvelu oli kohdillaan ja huumoriakin tuntui löytyvän. Oman kokemukseni perusteella nyt oli paljon parempi paikka kuin viime talvena, ovat varmasti kiinnittäneet huomiota asioihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.11.2013
Arvosana: 0

Hyvinkään RAX on ketjun surkein paikka. Helatorstaina viime keväänä kaikki lopussa, yksi työntekijä. Kierrän kaukaa. Edellisellä kerralla odotin keittoa tunnin, ei tullut. Yrittäjä ei osaa hommaansa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 0

Voi hyvä ihme että onnistuttu pilaamaan tämäkin ravintola hyvinkäällä. 1 työntekijä joka hyvin kiireinen, buffetpöydät ammottivat tyhjyyttää ja jonotusajat pitkät. Ruoka vähän mautonta. Pitkät jonot, vähän ruokaa. Ei enää kiitos!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.05.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Torikatu 7, 05800 Hyvinkää - Reitti
020 766 4929
http://www.rax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita