Ei tietoa

Iltalypsy

kahvila-ravintola
Arvosana 1.4 / 5

Kotimainen kahvila-ravintola, avoinna MA-TO 6-23 PE-LA 6-24 JA SU 6-23; lounaskattaus ma–pe 10–15, la–su 11–15; samassa yhteydessä myös hampurilaispaikka ja ties mitä muuta


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

On vähän röyhkeää tarjota torstaina, maanantaina tehtyä mantelikalaa! Makukin oli jo muuttunut..Ei kovin monesti ruoka ole 9.30 euron arvoinen. Suosittelisin hh cafe lounasta on ehdottomasti parempi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.01.2016
Arvosana: -1

30. 10.2014 - liharuoan söi SITKEÄLLÄ YRITTÄMISELLÄ. Pottumuussi täysin mautonta, ei mennyt edes mausteiden kera, muikkujen piti olla paistettuja - kypsennetty jokseenkin "ilmakuivattuna". Jos muikut olisi olleet edes mauttomia, mutta ei - ne olivat tosi pahoja. Pannukakku, jolla yritin kuitata nälkää - siitä ei kannata enää edes puhua. Terveisin: Hilkka Nilsiästä PS. Ei ollut huono päivä aamulla, mutta olo muuttui kotiin ajellessa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Huoltoasema-kategoriassa ihan jees safkat, kokemus huonompi kuin taannoin Timosauruksen aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2014
Arvosana: 0

Pettymys loistavaan sisarravintolaan verrattuna.

Ympäristö on huoltoasemamainen, mikä pistää hieman arveluttamaan. Tilaan lounaspihvin. Minulta ei kysytä kypsyysastetta. No, katsotaan mitä sieltä tulee. Salaattipöytä on yltäkylläinen, ruisleipä on kunnollista, aitoa.

Ja se pihvi? Lehtipihvi, jonka päälle on ladattu iso kasa pekonia ja sipulia. Pihvi on sinänsä laadukas, mutta se jää hyökkäävän savupekonin maun alle piiloon. Maustamiseen on käytetty jotain sekavaa grillimaustetta. Pippuria ei näy eikä se myöskään maistu.

Jälkiruokapöydässä on pari vaihtoehtoa. Marjakiisseli on hyvää.

Suuhun jää kokonaisuudesta hieman sellainen maku, että Iisalmen Iltalypsy ei perustu yhtä paljon lähiruokaan, käsityöhön ja rakkauteen kuin Iltalypsy Kiuruvedellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 01.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kilpivirrantie 3, 74120 Iisalmi - Reitti
(017) 816 111
http://iltalypsy.fi/fi/iltalypsy_iisalmi.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita