Keittiö auki

Rosso Imatra

italialaista, pizzaa
Arvosana 3.3 / 5

Rosso ravintolat ovat tarjonneet suomalaisille eteläisen- ja pohjoisen euroopan upeimpia luomuksia jo reilun kolmenkymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Rosso panostaa entistä enemmän herkulliseen ja samalla terveelliseen ruokaan.

Tarjolla on runsaskuituisia tuotteita, uusia valloittavia makuja on haettu lisäämällä pizzoihin, pastoihin ja leipiin terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Me rossolaiset kutsumme sinut, perheesi ja ystäväsi nauttimaan italiais-suomalaisista herkuista.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Iloinen ja huomaavainen henkilökunta. He jopa ehdottivat lämpimämpää paikkaa istua, koska alakerrassa oli kovin vetoisaa. Onneksi oli toppahousut päällä ja pyötien luona vilttejä joiden alle käpertyä. Tilaamamme pizzat olivat herkulliset. Toki hinta on kova pizzan kokoon nähden. Plussaa on alkusalaattipöytä, jossa oli esim. ihanaa marinoitua punasipulia. Palvelu toimi nopsaan, vaikka porukkaa olikin syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Todella ystävällistä asiakaspalvelua. Maittavat ateria, hyvä antipasto pöytä. Siisti ravintola. Erittäin miellyttävä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Istuimet löyhkäsivät ja housut haisivat vielä kotonakin pesemättömälle takapuolihielle. Istuimet pitäisi pestä ensitilassa. Ruokahalu lähtee näillä istuimilla. Tarjoilijat ihan hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 0

Tarjoilijat olivat suorastaan ihania! Allergiani huomioitiin hyvin tunsin oloni hyvin mukavaksi. Pannupizzassa ei ollut valittamista, kuten ei missään muussakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.06.2013
Arvosana: 0

Annos oli kuhaa al forno. Muutama tortelliini alla kalafileet pällä ja jauhoinen rasvakastike,jossa kait paprikaa ja?Mautonta mössöä. Erillisessä minikulhossa öljyistä, mautonta rucolaa ja muutama pieni pala säilykeartisokkaa. Ei 25€ arvoinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.12.2012
Arvosana: 0

Odotettiin 20 min. pöydässä. Ei saatu mitään palvelua vaikka tarjoilijat huomas meidät.. Lähdettiin pois toiseen paikkaan syömään. T: Isä + lapsi 6.10.2012 klo 12.15-

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2012
Arvosana: 0

Mahtava henkilökunta, hyvä tunnelma!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskenparras 1, 55100 Imatra - Reitti
0107621410
http://www.eekoo.fi/kauppa/rosso-imatra

Vaihtoehtoisia ravintoloita