Avautuu 07:00

Juustoportti

Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Minä suorastaan rakastan juustoportin jogurtteja,siksi aina ostan niitä kun käyn kotikonnuillani. ..niin tein nytkin syyskuussa ,ostin 2 lautaa jogurtteja.olin osan jo syönyt,mutta sitten oli purkin kannen alla homepisaroita...availin niitä muutaman ja totesin että suuressa osassa oli tilanne sama...en uskaltanut syödä enää...purkissa oli käyttöpäivä 22.10 mutta oli vasta lokakuun 24 päivä kun asian huomasin...en ensin meinannut tehdä tätä tiedoksi ollenkaa mutta perheeni patisti kertomaan sen takia että teille se on tarpeellinen tieto..joka auttaa virheen huomioimisessa...tästä huolimatta olen edelleenkin jogurttinne suurkuluttaja .....TERVEISIN SEIJA TIASKORPI KARRINKATU 6 AS 40 ...21200 RAISIO ...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Kävimme 22. 5. Tilattiin kaksi lehtipihvi annosta joissa molemmissa pihvit ylipaistetut siis aivan kuivat ja mustat. Palvelu hyvää ja salaatti pöytä ja jälkiruoka todella hyvä. Mielummin olisin syönyt pelkästään salaatti pöydästä kun annos oli niin huono :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Tilasin lempiruokani ( lehtipihvi) joka yleensä mielestäni tarjotaan muusin ja kasvisten kera kuin mainoskuvassa juustoportilla ei tällä sivulla. Eteeni tuodaan pihvi jonka alla älyttömän suolaiset ranskalaiset+3 mustaksi palanutta porkkananpalaa. Pihvin ja ranskalaisten suolaisuus yhdessä oli aivan hirveä, onneksi seuralaiselle ranskalaiset kelpasivat 5 vesilasin kera! Henkilökunnalta kysyessäni ranskalaisista annoksessani, vastaus oli todella tympeä! Ennemmin olen saanut lehtipihvini samasta paikasta aina muusilla. Annos ei kyllä todellakaan vastannut odotuksiani saatika siitä maksamaani hintaa! Salaattipöytäkin oli aivan kehno, kuivuneita leipiä ja nahistuneita juustoja. Paikka yrittää olla hieno, mutta ruoat ovat verrattavissa surkeimpiin huoltoasema ruokiin ja lisäksi ovat aivan ylihintaisia! Henkilökunta myrtsiä porukkaa ja paikka muutenkin likainen. Tähän paikkaan en kyllä piipahda enää syömään. Koko käynnistä jäi vain paha mieli. Jopa abc ravintoloissa lehtipihvi ateria on paljon parempi+edullisempi! En suosittele paikkaa, paitsi jos muovilehmän taputtelu eteisessä on mieleesi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.11.2013
Arvosana: 0

Kahvi paussilla. En voi omasta puolestani ruuasta puhua mitään koska pyörähdin vain pikaisesti kahvilla. Kahvi ja munkki ihan ok. Munkki tuore ja hyvän makuinen. Kaveri söi leipäjuustoa mansikoilla ja hillolla eikä sekään huono ollut pientä ylihintaa lukunn ottamatta :) Sivu silmällä muiden asiakkaiden annoksia katsellessa ruoka näytti "huoltoasema annoksilta". Paikka muutenkin aikalailla "huoltoaseman" oloinen. Ehkä hiukan sekavan puoleinen. Palvelu hyvää ja iloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: 0

Joutui odottamaan pitsaa yli tunnin ja sittenkään ei saanut mitä oli tilannut. Palautteesta ei korvaa lotkautettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2012
Arvosana: 0

Melko lailla huoltoasemaruokaa. Söimme lihapullat ja havajinleikkeen, eikä niissä ollut mitään ihmeellistä. Siis hyvässä tai pahassa. Ruokajuomaksi kotikalja, vesi ja maito, jälkkäriksi kahvi ja sitten ainut erikoisuus: juustotarjotin. Vähän pliisu olo. Tuskin lähden enää varta vasten tuonne syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.04.2012
Arvosana: 0

Harmi että paikka joka yrittää rakentaa brandia laadukkaana ruoantuottajana pilaa mielikuvan tarjoamalla näin huonoa ruokaa.

Toki hieman parempi kuin perus huoltoasemaruoka, mutta tällainen paikka kaipaisi kovasti kunnollista ravintolaruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.07.2011
Arvosana: 0

Lounas oli hyvää ja maha tuli täyteen. Parempaa kuin perus huoltoasemaruoka, mutta ei silti ravintolatasoa. Paljon rrilaisia juustoja saa ja leipä on maukasta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.02.2011
Arvosana: 1

Lehtipihvi oli huoltoasematasoa ja vihannekset ilmeisesti herne-maissi-porkkana pakastepussista. Kumppanin lohimedaljongissa tuli mukana samat vihannekset ja ei niin onnistunut yrttijuustokastike.

Pyyhittyä pöytää oli vaikea löytää ja lattiat olivat täynnä ruuanjämiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.07.2010
Arvosana: 0

Keitto oli tosiaan hyvää. Päivän pihvi oli tavallista huoltoasemakamaa pikkuporkkanoineen. Salaattipöydän erikoisuus on se leipäjuusto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keisarintie 145, 61710 Jalasjärvi - Reitti
06-456 6900
http://www.juustoportti.fi/index.php?page=jalasjarvi

Vaihtoehtoisia ravintoloita