Avautuu 10:00

Lounaskahvila Tyyni

lounas buffet kahvila
Arvosana 2.9 / 5

Lounaskahvila Tyyni Järvenpään keskustan kävelykadulla tarjoaa maittavan kotiruokalounaan seisovasta pöydästä. Lounasruoan lisäksi annokseen sisältyy päivän keitto sekä runsas salaattipöytä. Halutessasi voit nauttia pelkän keiton ja salaatin.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

No jaa. Olihan se kokemus. Kahvi pahaa. Salaattipöytä ok, rauhallinen ympäristö. Ruoka olisi voinut olla monipuolisempaa. Sitä en vaan ymmärrä miksi ihan selvästi tutuille asiakkaille annettiin parempaa palvelua kuin esim. minulle ja muutamalle muulle. Myöskin miehet saivat parempaa palvelua kuin naiset joille oltiin jopa töykeitä. Lisäksi kassan nainen yritti erittäin selvästi iskeä mieheni, vaikka olin itse paikalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Olen käynyt lounaalla pari kertaa ja ruoka on aina ollut erinomaista. Etenkin salaattipöytä on loistava; monipuolinen, raikas ja tuore. Tunnelma on rauhallinen ja viihtyisä ja itse olen aina saanut ystävällistä palvelua. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Lounasravintolaksi loistavaa peruskotiruokaa ja henkilökunta ystävällistä.
Seisovasta pöydästä voi ottaa juuri sen verran kun syökin. Salaatti pöytä on erinomainen, tuoreita kasviksia, juureksia ja salaattia. Lämmintä ruokaa on 1 - 2 sorttia riippuen päivästä jonka lisäksi lämmin keitto - joka on todella herkullista! Kahvi/tee kuuluu lounaan hintaan.
Kakut ovat herkullisia näöltään ja maultaan. Suosittelen <3

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Tyyni on nykyään aivan törkeän kallis paikka. Tietääkseni 9,70 Euron hinta arkisessa lounaspaikassa on selvästi Keski-Uudenmaan korkein. Kallis hinta korostuu erityisesti siinä mielessä koska lämpimiä ruokia on useimmiten tarjolla vain kaksi kappaletta joista toinen on aina keittoa. Ruoka on sinänsä usein ollut ihan hyvää ja salaattipöytä on ainakin hieman keskitasoa parempi, mutta ei näistä ole silti mitään syytä tuollaisia kiskurihintoja maksella. Itselläni on hyvä mahdollisuus käydä Keravan ja Tuusulan edullisemmissa paikoissa joissa myös lämpimiä ruokalajeja on tarjolla enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: -2

Pistäydyin virvokkeella. Kahvila on todella mukava ja kauniisti sisustettu, mutta aavistuksen teennäinen- kassalla olleen naisen tutut saavat selvästikin sydämellisempää palvelua kuin kaltaiseni ensikertalainen. Yritän small talkkia, ei onnistu kohdallani- seuraava, tuttu asiakas saa myyjän nauramaan hersyvästi. Kysytään, tuleeko lasipullolimu lasiin- eikö se ole itsestäänselvyys..? Tunnelma ja tietynlainen rauhallisuus sekä harmonia pelastavat fiiliksen reilusti plussan puolelle, puhumattakaan ihanista tuoksuista. Siistiä ja viihtyisää, voisi täällä toistekin pistäytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 30.04.2014
Arvosana: 0

Niin valitettavan harvasta paikasta saa enää itse tehtyä ruokaa, Tyynissä se onneksi on juurikin sitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Kahvilan omistaja nöyryytti äitiäni kuka oli tarjonnut minulle lounaan kyseisessä paikassa. Minulta jäi pähkinää sisältävä kana syömättä (lounaslistassa luki yrttibroileri), jota tuputin äidilleni maistettavaksi, olisiko ollut hyvää pähkinäistä kanaa(muu lautanen oli jo tyhjä). Äitini sitten minun mielikseni maistoi kana palasen, jolloin samantien omistaja ampaisi kassalta valistamaan äitiäni, että osta oma annoksesi, lounaat ovat henkilökohtaisia ym. Tietenkin äitini häkeltyi ja nolostui moisesta nöyryyttämisestä muiden asiakkaiden edessä. Samaiselle naiselle äitini oli juuri maksanut annoksen tarjotakseen minulle lounaan, jota en harmikseni sitten voinutkaan syödä. Ravintola ala on tuttu äidillenikin vuosien kokemuksella, ja hän seuraavana päivänäkin ihmeissään moisesta "palvelusta", jollaiseen emme ole kyllä koskaan törmänneet aikaisemmin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.12.2012
Arvosana: 0

Huono maku jäi inhottavasta palvelusta. Erittäin töykeästi huomauteltiin asiattomasti vanhempaa naishenkilöä, eikä pyydetty omaa virhettä anteeksi. Erittäin ylimielinen palvelu, harmillista, muuten olisi ollut mukava paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: 0

Olemme käyneet lounaalla Tyynissä monta kertaa. Ruoka oli alussa todella maukasta mutta viime aikoina emme ole enää olleet niin tyytyväisiä. Huono kokemus oli viime kerralla lihamureke, joka oli kamalan kovaa ja sitkeää, kuin valmiina ostettua. Sekä ennen sitä kerran syömämme valkosipulikeitto, joka maistui ihan valkosipulijauheesta tehdylle, ei oikealle valkosipulille. Palvelu on aina kuitenkin yhtä ystävällistä ja paikka viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2012
Arvosana: 0

Tyynin henkilökunta on todella mukavaa ja ruoka vähintäänkin hyvää aina!
Yleensä vien muilta paikkakunnilta tulevat vieraat tänne lounaalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.10.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sibeliuksenkatu 14, 04400 Järvenpää - Reitti
09-291 7100
http://www.tyyni.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita