Ei tietoa

Shell Helmisimpukka Juva

Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ajoimme aamutuimaan hakemaan hevosta 500 kilometrin päästä. Meille tarjoiltiin lämmin ruoka ennen kello 11:ta ja saimme aidosti kotonatehtyjä. Olemme säännöllisesti asioineet harrastuksemme vuoksi 15-vuotta ketjun toimipisteissä. Tämä oli paras!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Kaikki kolme annosta olivat loistavat. Kasvikset sopivan kovankypsiä, liha mureaa ja maukasta ja salaattipöytä raikas ja monipuolinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.07.2015
Arvosana: 0

We ordered a chicken salad with cashews and melon and the chicken basked without fries -- got nice buttery vegetables instead! Food was nice, people were nicer. Not the fanciest place of course, but better than average for a gas station restaurant!

Broilersalaatti ja kanakori, josta unohtui dippi -- kysymällä tuli kyllä pahoitteluiden kera nopeasti perään. Kanakorin ranskikset saimme vaihdettua kasviksiin, jotka oli oikein voissa paistettua ja nannaa! Ei gurmee, mutta oikein herkkua oli! Palvelu mukavan lupsakkaa. Tulimme ennakkoluuloista huolimatta tuttavien suositteluiden rohkaisemana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka-annos sisälsi lasinsiruja ja henkilökunnan asenne oli, ettei heidän pannulla/ruoassa ole vikaa, täytyy tehdä Atrialle valitus....Uutta annosta kuitenkin halusin ja reilu 20min. odottelun jälkeen sain vastauksen että on ruuhkaa!? Eikö korvaava annos yleensä tehdä mahdollisimman nopeasti, en jäänyt odottamaan, milloin ehtivät aterian valmistamaan. Enkä eksy toista kertaa kyseiseen paikkaan syömään! Enkä kyllä suosittele kenellekään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2013
Arvosana: 0

Kolmesta annoksesta saimme hädin tuskin yhden puolikkaan syötyä. Paikka on lopettamassa, ja ote on selvästi sen mukainen. VÄLTTÄKÄÄ!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kylmäpurontie 4, 51900 Juva - Reitti