Ei tietoa

Pizzeria kioski Helmi

pizzeria
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Netin kautta monen pizzan tilaus, mukaan toive saada ne pian. Luvattu aika oli 60 min. Kun soitin 1,5 tunnin päästä perään, pizzoja "juuri tehtiin";tilaus oli "juuri huomattu" (koska soitin?). Toimitus viivästyi vielä puhelustakin sen verran että oli selvää, että pizzoja alettiin tehdä vasta kun vihaisena soitin. Osa vieraista ehti lähteä nälkäisenä. Tärkeintä "asiakaspalvelijalle" olii hyvityksen miettimisen sijaan kertoa että syy myöhästymiseen ei ollut työntekijöissä.
Älä tilaa täältä kun toimitusvarmuutta ei ole!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.04.2014
Arvosana: 1

Muutaman kerran pitsoja joutunut odottamaan useamman tunnin. Ei pahoitteluita, ei hyvitystä.
Pari kertaa myös netti ollut kaatuneena, ei ole pitsoja tullut eikä puhelimeen saada yhteyttä.

Mutta monina kertoina kuitenkin pitsat tulleet lämpiminä ja nopealla toimitusajalla. Ristiriitaiset tuntemukset ko paikkaa kohtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Kotiinkuljetus hidas. Tilattu 3 specialrullaa ja 1,5l limsa jonka piti olla cocacolaa. Limsa oli xtra colaa. Ruuat oli kylmiä. Aurarullasta puuttui aurajuusto, rulla oli mauton.. Rullat tosi pieniä muutenkin. Kaikenlisäksi kuski otti liikaa rahaa. Anto kyllä takaisin kun kysyi. Ei tilata täältä enään ikinä, kaikki ihan päin helvettiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.07.2013
Arvosana: 0

Pizzat kotiinkuljetuksella = Kylmät pizzat! Hampurilaiset kotiinkuljetuksella = Kylmät hampurilaiset! Toisesta pizzasta oreganot jätetty pois, hampurilaisten välissä muutama eilisen päivän salaatin käntty eikä annosten maku muutenkaan kovin mairittelevia. Palautetta laitettu, johon ei kiinnostusta vastailla. EI TARVETTA TÄMÄN JÄLKEEN TÄÄLTÄ TILAILLA!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: 0

Lounasaikaan ei ollut kuin yksi pala pizzaa noutopöydässä. Salaatit kuivahkoja ja niukkia. Ruoka erittäin rasvaista ja suolaista. Kokonaisuutena edullista perusmättöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.09.2011
Arvosana: 0

Syrjässä mutta kuitenkin niin lähellä sekä yliopistoa että Keljon marketteja. Tarjolla seisovan pöydän lounas ja runsas valkoima kebab-pizzerian annoksia. Testaamani iskender melko perusmakuinen.
Paikan vaaleanpunainen salaatikastike ei ole ilo silmälle.

Lisää:
lukanlusikassa.blogspot.com

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 0

Keskivertoa parempia pizzoja. Listalla on myös hieman normaalista poikkeavia pizzoja. Täytteitä oli runsaasti. Jotkut täytteet kylläkin olivat niin mietoja (ainakin aurajuusto ja salami), ettei niitä juuri edes huomannut. Kotiinkuljetus toimi mukavasti ja kaupanpäällisiksi tuli vielä limsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 09.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Jyväsentie 1, 40500 Jyväskylä - Reitti
http://www.pizzanettihelmi.fi/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita