Keittiö auki

Ravintola Genghis Khan

Arvosana 2.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (80)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vuosi kulunut edellisestä käynnistä kun 15. 5.2017 päätimme taas käydä kokeilemassa. Kello 16 aikaan vainyhdessä pöydässä asiakkaita ja buffet vähän väsyneen oloinen. Muutamia ihan ok vaihtoehtoja, mutta sushi ei ollut kovin houkuttelevan näköistä, soijakastiketta eikä chiliä löytynyt maustamiseen ja muutenkin ruoka tarjolla vähän "tunkkaisen oloista". Edelleenkin ravintolan ruoan taso vaihtelee kuulemma hyvin paljon päivästä riippuen. Nyt ravintola vaikutti niin hiljaiselta, että asiakkaat ilmeisesti ovat äänestäneet jaloillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 16.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

16. 5.2016. Jostain syystä tänään intialaistakin ruokaa buffassa. Friteerattu kana todella vastenmielisen näköistä. Grillistä lehtipuhvi korvattiin paksulla aiemmin paistetulla possun filepihvillä joka vaikutti olevan jossain valmismarinadissa. Välillä täällä ruoka on todella hyvää ja välillä ihan kamalaa. Nykyään useimmin heikkolaatuista. Ravintolan tuotteen pitäisi olla niin tasalaatuista, että asiakas voi ennakoida mitä saa. Meidän osaltamme tämä ravintola on nyt nähty, eikä tänne enää tarvitse tulla pettymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 19.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Surkeinta asiakaspalvelua mitä olen koskaan kokenut. En mene toiste ja pidän huolen, ettei moni muukaan mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: -1

Tilasin puhelimitse pari take away -annosta. Netissä erikseen lista ja noutoannoksen hinta 8,60e/kpl.

Pyysin listan mukaista annosta: nuudeleita, kanaa, possua, härkää, mutta puhelimeen vastannut henkilö sanoi että minulla on vanha lista, uudessa annoksessa vain kanaa. Muutakin säätöä annosten kanssa oli. Hain ruuat ja minulta laskutettiin 19e kahdesta annoksesta, siis 9,5e per annos. Eli netissä ainakin vanha lista ja vanhat hinnat, olisivat voineet puhelimessa mainita että hintakin on noussut. Huonoa asiakaspalvelua siis! Ruoka oli ihan hyvän makuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: -1

Kello 13 jälkeen buffan hinta nousee kolmella eurolla mutta ruoka on muhinut padoissa kolme tuntia pidempää. Ruuan taso on laskenut edellisestä kerrasta. Halvinta mahdollista lihaa ja pakastekasviksia. Grillipisteen poronmaksa oli herkkua. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Olemme käyneet syömässä tässä paikassa noin kymmenen kertaa eri kokoonpanoilla. Perheeseemme kuuluu aasialaistaustainen lapsi, joka rakastaa aasialaista ruokaa. Yhtä kertaa lukuunottamatta olemme olleet tyytyväisiä tähän paikkaan. Eilen kuitenkin tapahtui jotain; lapsi alkoi valittaa voimakasta mahakipua illalla, samoin minä itse aloin voimaan pahoin. Mikään ei pysy sisällä yöllä aloitetusta lääkityksestä huolimatta. Olen täysin sidottu olemaan kotona nyt. Lapseni kertoi, että ravintolan vessassa oli ollut myös siivoamattomat oksennukset. Yritin soittaa jo ravintolaan, mutta ei ollut vielä auki. Toivon, että ruuan laatua tarkistetaan ja me saamme vahingonkorvauksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.09.2015
Arvosana: -3

Monipuolisesti ruokaa buffetissa, harmi kun suurinosa oli lähes koko ruokailumme ajan loppu. Ruoka ihan hyvää, vaikka olikin enemmän suomalaisen kotiruoan makuista, kunnon aasialaiset maut puuttuivat.

Asiakaspalvelussa olisi parannettavaa. Kaksi nuorta tarjoilija tyttöä, jotka eivät edes vastanneet tervehdykseen. Kun kysyimme milloin kyseisiä ruokalajeja olisi mahdollisesti tulossa lisää, vastaus oli "no en mä oikeen tiijä". Nyrpeällä naamalla palloilivat ympäriinsä. Sen sijaan vaaleatukkainen nuorempi poika, oli oikein asiakaspalveluhenkinen, mukava ja reipas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Keskustassa työskentelevänä tämä on ehdoton kantapaikkani lounasravintolana. Laatu on tähän mennessä aina ollut kohdillaan ja monipuolinen päivittäin vaihtuva valikoima ei tee ruokailusta tylsää. Ehdotonta plussaa siitä, että on yhdistelty suomalaista kotiruokaa aasialaiseen valikoimaan, jotta myös perheen pienemmät saavat vatsansa täyteen jos aasialainen ruoka ei maistu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa kävimme täällä lounaalla. Edellisillä kerroilla ollut iso pettymys, mutta tällä kertaa yllätti positiivisesti. Paljon erilaisia vaihtoehtoja buffet-pöydässä. Palveluun vielä ystävällisyyttä (tarjoilijatyttö voisi vaikka tervehtiä ja hymyillä palvellessaan) niin koko ruokailukokemus olisi mukavampi. (Ja vinkki; asiakasta palvellessa ei kannata syödä samalla!)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä ja monipuolinen buffet. Isoin nälkä lähti jo sillä kun maistoi vähän kaikkea. Tunnelmallinen ja mukava paikka. Palvelu ihan OK. Käyn vielä jatkossakin ja voin suositella muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppakatu 39 A, 40100 Jyväskylä - Reitti
014 618 288
http://www.genghiskhan.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita