Ei tietoa

Trattoria Aukio

italialaista
Arvosana 5 / 5

Konstailemattomuutta, hyvää ruokaa ja viinejä, aitoja raaka-aineita ja vieraanvaraisuutta yhdistävän Trattoria Aukion avokeittiötä hallitsee elävän tulen pizzauuni. À la carte –listalla on pizzan lisäksi muun muassa pastaa, risottoja sekä erilaisia kala- ja liharuokia. Saatavilla on myös valmiita menuehdotuksia juomineen.


Arvostelut (25)

Erinomaista ruokaa! Ystävällinen, iloinen ja lämminhenkinen palvelu. Tuli olo, että asiakas on heille oikeasti tärkeä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 12.05.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ristiriitainen paikka. Harmittaa näiden ketjuravintoloiden puolesta, kun muutamilla pienillä asioilla kokemus paranisi paljon. Ravintola on nätti, henkilökunta oli keskimäärin innokasta ja palvelu hyvää, mutta sitten ruoka keskinkertaista ja muutamat palvelun pikkujutut heikentävät tunnelmaa.

Äyriäispastan jokiravut olivat mössöä, kastike lientä ja pasta ylikypsää. Vaatisi vähän enemmän panostusta. Nimenomaan pääruualle tilaamani valkoviini tuotiin pöytään jo ennen alkuruokaa. Viini ei ollut edes alussa kovin viileää saati pääruuan tullessa joskus reilun puolen tunnin päästä. Lisäksi pariinkin otteeseen kyseltiin onko juomapuoli kunnossa, vaikka tilaukset oli tehty ja juomat pöydässä. Sekavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 20.10.2015
Arvosana: 1

Ylihintainen alkusalaatti sisälsi yhden pienen vesimelonin palan ja pari palaa artisokkaa +salaatinlehtiä. Pizzassa oli erikoinen mureneva pohja, se tarjoiltiin viileähkönä ja täytteet eivät olleet kovinkaan maistuvia. Palvelu toimi sikäli, että sitä sai, mutta harjoittelijat olivat epävarmoja eivätkä tunteneet listaa eivätkä tienneet viinisuosituksia. Siis harjoitella saa, mutta ehkä olisimme halunneet varman ja hyvän palvelun tällä kertaa, ainakin tasapainottamaan keskinkertaista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli erinomaista, täällä otettiin mahtavasti huomioon vaimon melko epätavalliset ruoka-aine allergiat, tosin yksinkertaisesta ruuoasta veloitettiin melkoinen hinta. Alkupalat ja jälkiruoka oli omassa menussani hyviä, pääruoka oli melko mauton. Sali on hyvin viihtyisä ja lämmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 1

10. 12 Joululounas. Ala-arvoinen. Ensikokemus kyseisen ravintolan lounastarjonnasta, ei houkuttele uusinta käyntiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: -2

Toinen kokemus ravintolassa lokakuun alkupuolella.

Toinen kerta Trattoria Aukiossa vuoden sisällä ja kokemus ensimmäistä kerta huonompi. Ruoka sinänsä ok ja ei moiteen sijaa, mutta kyseisenä päivänä tarjoilijan EVVK palvelu ja "väsyneisyys" kyllä vaikutti kokonaisarvioon. Harmi että näin on eikä varmaan suositeltavaa olisi tuoda esiin, mutta kuitenkin palvelu on yksi tärkeä osa esim ravintolakokemuksessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Muuten hyvä, mutta hiukan pienehköt annokset. Maussa ei sinänsä moittimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Alkupalapöytä toimi mainiosti ja oli lounaan parasta antia.
Pääruoka eli päivän kala oli täysin mauton sei hörhellys. Itse olisin tehnyt vasemmalla kädellä jo paremman pääruuan. Ihmeelistä touhua tämän tason keittiöltä. Saisitte hävetä.
Tarjoilu oli asiantuntevaa ja miellyttävää vaikkakin nykytrendin mukaiset pitkät sohvat ovat todella typerä ja asiaton keksintö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Olimme asioimassa kahden hengen pöytäseurueen voimin iltana, jolloin ravintolassa oli samaan aikaan asiakkaita arviolta 30-40 (ei siis lähelläkään täyttä). Ruoan saaminen pöytään kesti 1,5 tuntia (!), jonka jälkeen paikka oli auki enää puoli tuntia. Missään vaiheessa, ei edes ruokia tilatessa, henkilökunta maininnut sanallakaan minkäänlaisesta viiveestä keittiön suhteen. Vasta tunnin odottamisen jälkeen, kun itse kävin kysymässä missähän ihmeessä ruoat mahtaa olla, pahoitteli tilauksen ottanut tarjoilija tilannetta ja totesi vasta silloin (!), että keittiössämme on tällä hetkellä jonoa. Ruokien lopulta tullessa toisen tarjoilijan toimesta saimme kuulla valtaisat pahoittelut odottamisesta ja siitä, että ruokien saaminen kesti luvattoman pitkään. Sanomattakin selvää, että tuossa vaiheessa vahinko oli jo tapahtunut (joskin tämän tarjoilijan suhtautuminen asiaan oli täysin vilpitön). Korvauksena tapahtuneesta ruoat menivät lopulta ravintolan piikkiin, mutta valitettavasti lautasella hyvältä näyttänyt ruoka jäi varsin tavallisen kotiruoan asteelle.

Kalalle allergisten kannattanee välttää tätä paikkaa, ellei tahdo syödä pihviä ranskalaisilla, salaattia tai vastavuoroisesti pizzaa, johon täytteeksi on valittavissa ainoastaan muutama paistettu kesäkurpitsaviipale, tomaattikastike, salami tai oliivi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Olemme nyt odottaneet yli tunnin ruokaamme. Meidän jälkeemme tulleet söivät jo jälkiruokansa ja lähtevät. Tarjoilija kyllä pahoittelee ruuhkaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä - Reitti
010 785 1110
http://www.trattoriaaukio.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita