Ei tietoa

ABC Masuuni

Arvosana 1 / 5

Arvostelut (8)

La 28. 12 Noutopöydässä kermaperunoita, härkähöystöä ja paahdettua broileria jossain liemessä. Broileri *liioittelematta* haisi voimakkaasti pilaantuneelle/oksennukselle. "Härkähöystössä" muutamia harvalukuisasti lihapaloja tummassa liemessä, jossa herkkusieniä. Maku ok, mutta lihan osuus höystössä oli niin vähäinen, että kauhalla piti sihdata sattumia oikein huolella tarjoiluastian reunaa vasten. Kermaperunat mauttomia ja otettu liian aikaisin uunista pois. Raastepöydän valikoima niukka. Huonoin kokemani ABC-lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 12.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin Kanttarellihärän pihvi. Kanttarellikastiketta oli todella vähän - väärä nimitys annoksille, jos kastiketta on vain nimeksi. Oli pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.12.2015
Arvosana: 0

Ei edes yritystä tehdä annoksista maukkaita. Rima on todella matalalla.Parempaan varmasti pystyttäisiin, mutta halutaanko edes?Hesen tiskiltä saa tasalaatuista mutta lautasannokset ovat olleet ala-arvoisia.Ryhtiä nyt, jos näitä luette !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Eilen Vantaalle mennessämme poikkesimme ja söimme pizzat. Petyimme, koska olivat puoliraakoja vielä. Ihmettelimmekin, kun saimme ne niin nopeasti. Omaa tyhmyyttämme kuitenkin, koska tyydyimme siihen. Olisimmehan voineet pyytää uudet :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

tilasin listalta vuohenjuustobroilerin. huoltoasemasafkaksi kaikin puolin OK, hyvänmakuinen ja -näköinen annos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.10.2014
Arvosana: 0

Ostin yömenusta lehtipihvin pari viikkoa sitten. Ei todellakaan mitään erikoista, pihvi oli sitkeää ja ranskalaiset kalpeita. Annoskin oli suhteessa pieni verrattuna hintaansa. Ruoka ei mitään kovin erikoista ole koskaan ollutkaan Masuunissa, eli en liikoja odottanutkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

todella hyvä hinta-laatu suhde, ihan samanlaisesta ruuasta kun saa maksaa "hienoissa" ravintoloissa jopa tuplat. Ja ruoka tuli nopeasti!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.06.2011
Arvosana: 0

No, nälkä lähti. .. Pippuripihvit tuli syötyä. Ei mitään häikäisevää, mutta varmasti parempaa kuin noutopöydän "pasta carbonara", joka näytti kovin epäilyttävältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.04.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Santasalonkatu 2, 03600 Karkkila - Reitti