Keittiö auki

Hotelli-Ravintola Kauhajoen Krouvi

Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (8)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yökerhon puoli oli arvostelukelvoton. Baarin työntekijöillä oli kyllä aikaa flirttailla miesten kanssa muttei palvella naisasiakkaita. Yritin kyllä kasvattaa palleja odotteluaikana mutten onnistunut. Sitten pilkun aikaan valiteltiin ettei voi mitään, ei saa enää anniskella... Hirmu hauskaa oli odotella reilu 6minuuttia ilman saamatta palvelua...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Ruokailutila siisti ja tarjoilu ystävällistä. Ruoka hyvää tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.06.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ajattelin kokeilla kasvislisäkettä. "Talon kasvikset" oli seuraavaa: maustamattomat pakastekasvikset mikrotettuna. Olin niin pöyristynyt, etten ymmärtänyt edes ihmetellä ääneen. Tarjoilija ei kysynyt haluamaani kypsyyttä pihville, ja kun itse avasin suuni, sain mediumin sijaan läpikypsän. Noh, olihan ruoka ihan hyvää, mutta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.03.2014
Arvosana: 0

Hieman hidas palvelu, luulisin että meille osui harjoittelija. Sen sijaan ruoassa ei ollut mitään moittimista, herkullista härkää nam! Ruoat vaikuttivat muutenkin ihan kelpo ravintolaruoilta, listalta löytyi yllättävän monipuolisesti vaihtoehtoja ja tilat olivat oikein hienossa kunnossa. Kaikkein parasta oli kuitenkin todella maltillinen hinnoittelu! Näillä mauilla ja hinnoilla tulemme varmasti uudestaankin tänne syömään. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

pidin palvelusta. Hinta OK. Pihvit erittäin loistavia. Listaan saisi laittaa mitkä sopii gluteenittomille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 16.10.2011
Arvosana: 0

Pistäydyimme joulun alla syömässä tässä ravintolassa ensimmäistä kertaa. Ruokasali näytti hienolta ja siistiltä. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tarjoilija mukava. Ruokalista oli yllättävän laaja ja annoksia löytyi joka lähtöön. Hinnat edullisempia kuin mitä ravintolan taso antaisi ymmärtää. Annosten ulkonäkö oli huoliteltu, mutta maku jätti hieman toivomisen varaa. Lisää mausteita ja maut kohdalleen, niin olisi aivan ykköpaikka. Esim. pihvin kanssa tarjottu kasvislisäke oli mautonta ylikypsää sohjoa, muut osat annoksessa kiitoksen arvoisia, myös pihvin kypsyys oli osunut nappiin. Ruoka tuntui itse tehdyltä, mikä oli mukavaa vaihtelua ketjupaikkojen pussikastikkeisiin. Palaamme varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.02.2011
Arvosana: 2

Uusittu hieno ruokasali, uudistuvat ruokalistat ja maistuva ruoka. Kauhajoen ykkönen, ja pärjää laajemmassakin vertailussa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Topeeka 30, 61800 Kauhajoki - Reitti