Ei tietoa

Bryggan

laituriravintola
Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola on veneilijän kannalta erinomaisella paikalla. Tarjoilu on kyllä aivan mahdottoman hidasta, jos kohta ihan ystävällistä. Annos oli kyllä lievästi epäonnistunut. Hiukan harrastelijamainen kuva jäi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: 0

Upea kokemus! Olimme Brygganilla syömässä neljän hengen porukalla. Otimme kaikki alkupalaksi Toast Skagenia. Annos oli todella maukas ja esteettisesti kaunis. Sama linja jatkui pääruuan suhteen. Pääruokana oli Rapukakkua salaattipedillä. Vei kielen mennessään, oli sopvasti ruokaisa ja kuitenkin lämpimään kesä-iltaan kevyt. Tarjoilijat olivat iloisia ja ystävällisiä nuoria miehiä. Suuret ikkunaluukut merelle olivat auki ja tunnelma niin saaristolaisen rento, kuin tällaiseen paikkaan vaan voi kuulua. Todella kaikinpuoln onnistunut ilta kuvankauniissa miljöössä. Iso suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Kärsivällisyys on tarpeen tässä ravintolassa. Tarjoilijana toimivat lukiolaispojat ryppyisissä paidoissaan ovat ihan sympaattisia, mutta valitettavasti tekevät suurin piirtein kaikki virheet, mitä tarjoilija voi tehdä ja kulkevat jatkuvasti kysymässä keittiöstä neuvoa pienissäkin asioissa. Voi kun joku käyttäisi edes päivän homman opastamiseen. Toki suomen kielikin voi aiheuttaa epävarmuutta ja usein se kieltävä vastaus (jonkin listalla olevan ruokalajin saatavuuteen) tulee vasta varttitunnin odottelun jälkeen. Voisiko sen päivän menun tehdä ihan todellisensaatavuuden mukaan, eikä pitää samaa listaa koko kesää! Sekoilu on joka tapauksessa ennennäkemätöntä ja toistuu kerrasta toiseen. Jo muutama asiakas saa odotusajat venymään yli puoleen tuntiin. Ruokakaan ei valitettavasti ole kaksista. Pääruokana olleen sitkeän pihvin kypsyysastetta ei kysytty (oli arvonnassa rosé), ja jälkiruoassa mukana olleen ananaksen maussa oli vahva lihan sävy, mikä kertoo aika paljon keittiöstä. Miljöö on mitä mainioin ja missä tahansa muualla Euroopassa tuollaisella paikalla tarjottaisiin paikallisia kalaruokia tuoreesta vastapyydetystä kalasta tehtynä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Iloisia ilmeitä ja mainiota pizzaa meren äärellä. Varsinainen ravintola on avoinna muistaakseni klo 17–23, mutta erillisessä rakennuksessa olevasta uudesta uunista putkahtaa hämmentävän hyviä pizzoja terassille myös klo 12–16. Oivallinen pysäkki veneilijälle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.06.2014
Arvosana: 0

yksi parhaita pizzoja jota olen koskaan syönyt. Henkilökunta oli ystävällinen ja saatiin ruoat melko nopeasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola ei palvele asiakkaita 16-17 välillä! ?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 0

Mahtavalla paikalla oleva kesäravintola Porkkalan merikylässä. Hinta/laatusuhde on erinomainen. Keittiön ja henkilökunnan rajoitetun kapasiteetin vuoksi kannattaa varata paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Dragetintie 108, 02340 Kirkkonummi - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita