Ei tietoa

McDonalds

Arvosana 3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoan suhteen ihan perus Mäkkäri. Vähän syrjässä, mutta siitä syystä helppo saapua myös autokaistalle. Palvelun nopeus riippuu täysin ajasta ja tilanteesta, et voi koskaan tietää. Voi olla, että saat ruokapussin kouraan niin nopeasti, että suurin osa ajastasi meneekin liikennevaloissa seisomiseen. Tai sitten edelläsi on tilattu bussilastillinen juustohampurilaisia.

Jonotussysteemi salin puolella on joskus sekava; yksi jono vai kaksi jonoa? Henkilökunta voisi tarvittaessa vähän ohjeistaa, tai ravintola voisi selkeästi valita jomman kumman käytännön. Ei ole mukavaa "vahtia vuoroaan" ja varoa, ettei joku erehdy kiilaamaan vapautuvalle kassalle. Ongelmaa ei ole silloin kun on hiljaista tai niin ruuhkaista, että idioottikin näkee jonon hännän olevan oven luona.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

McStandard.

Juhannuspurilaisia. Maistui samalla kuin vaistaavat muuallakin. Ei huono muttei erityisen hyväkään.

Edullista ja nopeaa, sitä kai täältä haetaan..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 0

Tämä on toistaiseksi kyllä maailman hitain Mäkki. Ruokaa saa odottaa lähes joka kerta luvattoman pitkään. En tiedä onko täällä jotenkin poikkeuksellinen alimiehitys päällä vai otetaanko toiminta muuten vain hitaasti. Einekset ovat muuten sitä samaa kuin muualla ja palvelu sinänsä ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2013
Arvosana: 1

Chicken McNuggets. Maailman parhaat nugetit. Niitä söisi vaikka kilotolkulla. No, tällä kertaa vain 20 tuli syötyä. Kerrassaan herkullista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Merituulentie 1, 48100 Kotka - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita