Suljettu nyt

Hai Yang

kiinalaista
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kouvolan paras kiinalainen ravintola, vaikka pitäjä ei kovin hyvin ymmärrä suomea eikä palvelu sinänsä ole ehkä parasta mahdollista. Hinta-laatu-suhde on loistava, ruuat jopa maistuvat joltain (toisin kuin naapurikiinalaisessa) ja valinnanvaraa on tarpeeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.03.2013
Arvosana: 0

Kävin lounaalla. Hämärä ja ankea paikka. Vesi, minkä sain oli niin kirpeää ja hapanta sitruunasta, ettei sitä voinut juoda. Ruoka oli ihan syötävää, mutten sitäkään paljoa alas saanut. Friteerattu kana oli ainoa maukas ruokalaji seisovassa pöydässä. Jäi aika paha mieli. Toiste en mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2012
Arvosana: 0

Hai Yang on edullinen pienehkö kiinalainen ravintola Kouvolassa. Käydessämme siellä syömässä oli henkilökuntaa paikalla vain yksi ainoa mies, joka valmisti ruuat, tarjoili ja rahasti. Tämän vuoksi palvelua joutui jonkin verran odottelemaan, kun ravintolassa oli useampia asiakkaita.
Sisustuksessa oli kiinalainen tunnelma, vaikka tila sinällään oli hieman kolkko. Ruuat olivat varsinkin edulliseen hintaansa nähden maittavia. Vaihtoehtoja oli hyvin tarjolla myös kasvissyöjille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kivimiehenkatu 4, 45100 Kouvola - Reitti
05 5353588

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey