Ei tietoa

Cafe Satama

kesäravintola
Arvosana 3.3 / 5

Cafe Satama on kesäravintola josta saa myös kahvilatuotteita. Trassilla toimii kesäkeittiö josta saa ala carte annoksia, sekä kylmiä juomia ja drinkkejä. Idyllinen 100 paikkainen terassi on satamatorin puolella täydellisellä Kallavesinäkymällä. Cafe Satamassa on A-oikeudet.
Syksyllä ja talvella Cafe Satama toimii tilausravintolana.


Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitkän ajomatkan jälkeen: pohjanmaalta eli Uudestakaarlepyystä, oli ihana istua terassilla ja nauttia kauniista merinäköalasta ! Ruoka oli erinomianen ja meidän mieshenkinen tarjoilija teki todella parhaansa ja puhiu sekä suomea että ruotsia ja englantia !!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Keksikahvilla täällä kävin. Kahvi ja keksi olivat ihan perushyviä. Miljöö on mukava. Hintataso aavistuksen korkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Ihmettelen mikä meitä ihmisiä oikein vaivaa kun lukee noita kommentteja. Paikkahan on aivan mahtava ja huomasin tänään, että oli voittanut Kuopion paras kesäravintola 2014 kilpailunkin. Söin kesän aikana terassigrillin listalta useita kertoja ja voin todeta että ehdottomasti Kuopion parasta terassiruokaa, ihmekkö tuo kun ravintola OS kokit siellä grillasivat. Naurattaa eniten tuo ns. luonnonystävän kommenti. Olisi pitänyt luonnonystävänä ottaa selvää että lautaset tehdään maahanpudonneista palmunlehdistä, eikä kaadettujen palmujen lehdistä. Kateellisten ja pahansuopaisten ihmisten kommentteja. Minä ainakin liputan täysillä ja onnea todella paljon Kuopion paras kesäravintola kilpailun voittamisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: 0

huonompaan suuntaan mennyt. onko tämä kahvila vai ravintola. kun terassilla ylihinnoiteltu grilli. pakastepulla oli hieman raakaa. ei oikeita astioita. ei tervehditä..liikaa mainostetaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Ravunpyrstöannos oli runsaahkon alkuruoan kokoinen, mutta hinta liian lähellä pääruokaa. Annos koostui kuudesta pyrstöstä ja muutamasta pilkotusta tomaatista chilin kera. Aikamoinen pettymys hintaansa nähden. Suosittelen välttämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: 0

18€ kuudesta jättikatkaravun pyrstöstä ja tomaattilohkoista järkyttävä hinta! Jäi nälkä ja paha mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

Voi minkä teitte. Kertakäyttöastiat....siis kahvi kertakäyttömukeista vaikkakin kuulemma biohajoavista. Sitten ne taidetaan heittää "biohajoaviin" jätesäkkeihin jotka viedään varmaan kompostiin tai sitten ei...Nyt kyllä menetitte kanta-asiakkaan, olen sen verta suuri luonnonystävä etten ymmärrä palmujen kaatoa kehitysmaissa jotta me kahvilan asiakkaat saadaan tyylikkäitä kertakäyttöastioita. Likaiset pöydät ja illalla olin piipahtamassa mutta paikka olikin kiinni. Miten tää nyt palvelee meitä kuopiolaisia sataman käyttäjiä kun aukioloaikojakaan ei löydy mistään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.05.2014
Arvosana: 0

Todella hyvä palvelu ja mainiot tuotteet! Hieno ja tunnelmallinen paikka. Tulee piipahdettua usein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2014
Arvosana: 0

Kiitoksia kaikille palautteesta.
Cafe Sataman toisena osakkaana haluan kiittää kaikkia niin positiivisesta kuin negatiivisestakin palautteesta, otamme siitä tietenkin kopin ja yritämme kehittää toimintaamme. Yrityksemmehän on toiminut satamassa vasta 3 kuukautta, ja se on kehittymässä jatkuvasti parempaan suuntaan.
Muutamaan asiaan haluaisin tällä foorumilla puuttua, koska eräs henkilö on ilkeyksissään kirjoittanut meistä väärää tietoa. Tässä oikaisu näihin asioihin.
Peruskahvina käytämme UTZ sertifioitua suomalaistenkin huippu baristojen testeissä hyväksi toteamaa kahvia. Toisena peruskahvituotteena meiltä löytyy tällä hetkellä reilunkaupan luomukahvia. Erikoiskahveina käytämme Nespresson tuotteita joita käyttävät myös muutamat maailman huippuravintolat, pienelle Cafe Satamalle totesimme ne myös sopiviksi.
Luomutuotteina meiltä löytyy tällä hetkellä kahvia, olutta, siideriä, viiniä, keittoja, leipää ja lisää etsimme jatkuvasti. Huonojakin luomutuotteita kulkukauppiaat on meille tyrkyttäneet mutta niitä emme halua asiakkaillemme tarjota.
Lisäksi meiltä löytyy myynnistä paikallisia käsityönä valmistettuja tuotteita, Coston kierrätyskankaista käsityönä valmistettuja hattuja, Kuopion kulttuurihistoriallisen museon tuotteita sekä muutamia muitakin kivoja tuotteita, kannatta poiketa tutustumaan. Meille sopivia myyntituotteitakin etsimme lisää tulevaisuudessa pieneen myymäläämme.
Paikallisuutta meillä parhaiten edustaa mielestämme kalusteemme. Kalusteet on Itkonniemeläinen paikallinen puuseppä valmistanut mittojen mukaan yli 100 vuotta sitten Kuopion lähimetsistä kaadetusta puutavarasta. Paikalliset yritykset ja yrittäjät on olleet rakentamassa ja remontoimassa Cafe Satamaa, hyvin ovat palautteen perusteella siinä myös onnistuneet joten suuri kiitos myös heille.
Lopuksi vielä Facebookisssa olleesta suklaakakku kamppanjastamme. Kamppanja toimi erinomaisesti ja asiakkaat olivat tyytyväisiä ja tulivat iloisiksi. Kannattaa varmaan muistaa asiakkaita edelleenkin aurinkoisina päiväinä edullisella kahvi/tee ja kakkukamppanjalla, se saa heidät ja meidät iloiseksi ja hyvälle tuulelle.
Hyvää syksyä kaikille mukaville ja myös ilkeille ihmisille, kyllä se siitä iloksi muuttuu kun jaksamme yhdessä yrittää :).

Cafe Satama
Jari Koponen
info@cafesatama.fi
www.cafesatama.fi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 15.10.2013
Arvosana: 2

Vaikea ymmärtää kuopiolaisten kritiikkiä, kun lopulta saimme satamaan ihanan kahvion. Sunnuntain kahvihetki aivan mainio - samoin tarjottavat. Maanantaina Thai-keittoa - kaksi yhden hinnalla. Hyvää oli ja palvelu on pelannut joka kerta, kun olemme poikenneet. Tsemppiä ja kiitos yrittäjille!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppakatu 1, 70100 Kuopio - Reitti
http://cafesatama.com/