Avautuu 10:30

Foodi

pikaruoka patongit
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella pieni ja huonon makuinen kebabrulla hintaansa nähden. Yök.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Kävin syömässä foodilla lauantai-sunnuntai yönä neljän pintaan. Kebab oli loppunut ja palvelu tökki, mekin jouduimme odottamaan päälle puoli tuntia annoksia. Ensi kerralla valitsemme pitsatorin kulman takaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0

Todella huonoa palvelua mieshenkilöltä. Liekkö omistaja vai työntekijä, mutta asiakaspalvelutaidot ei ole hänellä hallussa. Tuntui poissa olevalta ja työhönsä kyllästyneeltä. Asiakkaana tuntui että tulin häiritsemään häntä ja hänen muita juttuja.
Hintaan nähden annokset on pieniä.
Ensimmäistä kertaa kävin ja jäi itselle tunne että en toista kertaa tule. Samalla rahalla saan parempaa palvelua ja lounaani muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

palvelu hidasta,mies tiskin takana tympeä,paremmat ruuat lähes mistä vaan.
en tosiaan suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 0

Kävimme lounaalla ystäväni kanssa kyseisessä ravintolassa, pöyristelimme aluksi että töissä ollut mies puhui puhelimessa asiakastiloissa (ilmeisesti yrittäjä) sekä sitä että tuloamme ei aluksi huomioitu lähes ollenkaan. Hintaansa nähden annokset olivat pieniä, maku oli ok, mutta maistoi että on kaadettu purkista suoraan tiskiin. Syödessämme koko ravintola ja tiskintaus pysyi tyhjillään ihmisistä melkein koko ruokailun ajan. listalla tuntui olevan ruokia ympäri maailmaa joten mieleen tuli joku ulkomaalaisten pitämä koju. Myös ruoan tarkka mittaaminen vaa'alla kiinnitti huomiomme, kun proteiinia olikin liikaa, siitä otettiin suikaleita takaisin asiaansa. Taisi jäädä viimeiseksi kerraksemme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 0

tuote hyvä, tosi maistuva. mutta, kaikkia täytteitä ei saatavilla, palvelu erittäin hidasta eikä toimivaa. ruoka kunnossa, joten pistäkää palvelukin toimimaan kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

Patongit ovat melko mauttomia, itse sämpylää ei saa valita. Täytteet mitataan hyvin tarkkaan ja valmiissa patongissa niitä on aivan liian vähän. Rullakebab on aivan järkyttävä: tahmeat valmistortillat, aivan liian vähän (haaleaa) kebabia ja kylmät lisukkeet. Voiton maksimointia maun ja laadun kustannuksella. Liian monta kertaa olen antanut viimeisen tilaisuuden, mutta hyvätkin työntekijät pakotetaan tekemään kelvotonta ruokaa liian tiukkojen sääntöjen mukaan. Palvelu on parasta Kuopion pikaruoka/patonkipaikoista (kebab-pizzeroita lukuunottamatta) mutta ruoka on ala-arvoista ja hinta n. 40 prosenttia tasoa korkeampi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2013
Arvosana: 0

ei kovin kummoista patonkia ollu,2 x käyny thats it,aivan ylihinnoiteltu tuote,ainakin patongit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2013
Arvosana: 0

Ruoka oli köyhän miehen versio subista. Söin kana-aurapatongin, patonki oli mauton ja tympeä vehnäpuikula eikä sen koommin kana kuin aurajuustokaan maistunut sen sisältä. Lisäkkeet patonkiin olivat ok. Kova närästys tuli pian syömisen jälkeen. Tuskin poikkean enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.09.2012
Arvosana: 0

Sisustukseltaan ankea, patongit mautonta venhäleipää, täytteitä vähän ja niissäkin olisi maussa parannettavaa. Eipä oikein viitsi mennä kuin humalassa ja harvemmin silloinkaan jos joku muu paikka on auki, sillä jonot ovat yöaikaan aivan naurettavat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 22, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 368 0000
http://www.foodi.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita