Suljettu nyt

Fado Lounaskahvila

lounaskahvila
Arvosana 4.6 / 5

Fadon lounaslistalta löytyy runsaita salaatteja, täyttäviä kerrosleipiä, suolaisia piiraita, maittavia keittoja sekä superfood-pohjaisia smoothieita. Käytämme mahdollisimman puhtaita ja tuoreita raaka-aineita Sinun hyvinvointisi tukemiseksi. Voit tulla viihtymään paikan päälle, ottaa lounaan mukaan tai tilata sen työpaikalle. Lounaslähettipalvelumme on ilmainen. Lounasaika on klo 10-14. Meiltä myös erikoiskahvit sekä leipomotuotteet (erikoisleivontaa). Fado Lounaskahvila sijaitsee Puijonkatu 33:ssa.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tedella hyvää rouka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: -3

Kello puoli yksi ja kaikki lopussa. Istuimme pöydässä noin puolituntia ja koko sinä aikana ei täydennystä tullut. Siivoton noutopiste. Meiningillä purkista suoraan asiakkaalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 0

Salaattilounas tosi hyvä. Aina saa kun tilaa ravintolassa salaatin saa jännittää, mitä saa ja onko tuoretta. Fadon salaatti tehty ihanan tuoreista aineksista, aluksi katsoin, että täytettä on vähän mutta loppupeleissä en jaksanut syödä kaikkea :) salaatinkastike tosi hyvää ja siis itse salaattipohja myös. Jälkkärikahvi hitusen kallis (4,20), mutta hyvää sekin. ainoa miinus, että osa leipäviipaleista oli kuivia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Käytiin heinäkuun alussa lähimmässä ravintolassa eli Fadossa syömässä salaattiannokset lounaaksi. Otin vihersalaattipedille kanaa ja fetaa. Palvelu ja ruoka olivat ensiluokkaisia, vaikka kahvila onkin pieni pöytämäärältään. Ehdottomasti tulevan kuopiolaisopiskelijan ykkösruokapaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Todella mukava pieni lounaspaikka! Viihtyisä tunnelma, harmi etten ehtinyt syödä paikan päällä vaan otin mukaan. Täysin vegaanista annosta kaipailin minäkin mutta onneksi juuston sai korvata oliiveilla, siemeniä oli runsaasti ja salaatin kastike oli herkullista! Täyttävää oli, varsinkin kun smoothien sai salaatin yhteydessä todella edullisesti. Ihana kesäinen lounas! Ja lisänä todella ystävällinen palvelu! Menen uudestaankin! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.06.2014
Arvosana: 0

Kuopion paras salaattilounas, lounaslähettipalvelu on loistava. Suosittelen! Kokonaan vegaaninen vaihtoehto olisi toivottua koska Kuopiosta sellaista on vaikea löytää. Salaatin sai ennen lounaslipun hinnalla mutta hintoja on nostettu. Koen että on ihan perusteltua pyytää lihaa sisältävistä salaateista kovempaa hintaa mutta tuntuu että esim. pelkän juustosalaatin hinta 8,90e on korkeahko.(Monessa paikassa saa samoihin hintoihin salaattipöydän lisukkeineen, jälkiruokakahvin sekä keiton)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Todella isot ja täyttävät salaattilounaat. Runsaasti eri vihreää pohjassa, siemeniä sekä täytteitä. Ympäristö ja tunnelma ihana..aivan kuin olisit ulkomailla keskellä Savoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 22, 70100 Kuopio - Reitti
010 219 6052
http://www.fado.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita