Suljettu nyt

Lounashuone Voltti

lounasravintola
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli todella hyvää ja duunariruokalaksi todella monipuolista sekä raikasta. Tulikin syötyä aivan liikaa. Henkilökunta oli ystävällistä ja heillä vaikutti olevan homma hallussa. Kerkesivät jopa jututtamaan asiakkaita ja tyttö kassalla otti lapset hyvin huomioon pienellä jutustelulla. Ehdottomasti Kuopion reissuilla otettava vakiopaikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 0

Perus lounaspaikka. Ei huonoa eikä hyvää mainittavaa, vaan niin perusruoka kuin voi vaan olla. Sisustuksesta ja rakennuksesta tulee mieleen ankea kouluruokala.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Vietimme häitä kesäkuussa Kuopiossa ja pyysimme Lounashuone Voltilta tarjouksen ruokapuolesta. Väitän että parempaa pitopalvelua ei Kuopion alueelta olisi löytynyt. Yhteydenpito pitopalveluun hoitui ongelmitta, pitopalvelun toiminta oli todella ammattimaista ja hyvin järjestettyä, ja mikä tärkeintä: ruuat olivat uskomattoman hyvät ja kaikki vieraat kehuivat niitä. Ruokalajeja oli tarjolla laaja valikoima joista sai muodostaa mieluisensa menun. Henkilökunta oli todella mukavaa ja ammattitaitoista, ja ruokien hinnat todella kohtuulliset. Suosittelemme lämpimästi kaikille heidän palveluitaan. Mainittakoon vielä että laitoimme useammalle Kuopion seudun pitopalvelulle tarjouspyynnön sähköpostilla, mutta Lounashuone Voltti oli ainut joka edes vastasi sähköpostiin. Kiitos Lounashuone Voltin henkilökunnalle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Lounashuone Voltti hoiti pitopalvelun häissämme, joita juhlittiin toukokuussa 2015 Fagernäsin kartanossa. Kaikki sujui täydellisesti! Ruoka oli loistavaa, palvelu toimi koko juhlan ajan erinomaisesti ja asioista sopiminen tarjouspyynnöstäni laskutukseen sujui mutkitta ja juuri niin kuin pitikin. Meille lähetettiin menuehdotelmia, joista kokosimme mieleisemme häämenun. Häämenumme koostui neljästä herkullisesta salaatista, kahdesta kala-alkuruuasta, leivistä ja levitteistä sekä pääruuasta, unohtamatta hienoa hääkakkua kahveineen. Kävimme koemaistelemassa ruuat etukäteen. Häissä ei tarvinnut pelätä, etteikö ruoka maistuisi ja sitä riittäisi kaikille, sillä luotimme henkilökuntaan täysin. Vieraat kävivät kehumassa ruokaa moneen otteeseen sekä meille että henkilökunnalle. Erikoisruokavaliot otettiin myös hyvin huomioon. Häämme olivat melko isot, noin 120 ruokailijaa ja siitä huolimatta kaikki pelasi hienosti. Henkilökunta kävi kattamassa pöydät juhlapaikalla jo edellisenä päivänä eikä siitäkään tarvinnut huolehtia itse. Juhlassa oli tarjoilijoita riittävästi ja porukka oli oikein ystävällistä ja palvelualtista. Kaiken tämän lisäksi koko paketti oli erittäin edullinen! Lähetimme useita tarjouspyyntöjä eri pitopalveluille, ja voin vain sanoa että paremmin emme olisi voineet valita! Kiitos Janne & co.!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

Tilasimme häihimme ruuat Voltista ja kaikki meni kertakaikkisen hienosti. Ruoka oli erinomaista, sitä oli riittävästi ja se oli tehty upeista raaka-aineista. Vieraamme antoivat niin ikään hienoa palautetta. Asiat hoidettiin joka suhteessa ammattimaisesti, voin suositella lämpimästi jatkossa kenelle vain!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 0

Yksityistilaisuus pidettiin Voltissa ja kaikki sujui kuin tanssi. Omistaja on todella ammattitaitoinen ja mukava ihminen! Henkilökunta on todella palvelualtista ja ystävällistä. Lounaalla olen käynyt monet kerrat ja ruoka on todella hyvää ja vaihtelevaa. Henkilökunta saa hymyn huulille! Suosittelen lounastamaan ja käyttämään Voltin muitakin palveluita. Hintakaan ei päätä huimaa! Kiitos Voltin porukka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Lounashuone Voltti järjesti tarjoilut yksityistillaisuuteeni: ensimmäisestä yhteydenotosta laskutukseen - kaikki sujui sovitun mukaan, asiantuntevasti ja luotettavasti. Ruoka oli maukasta, vierailta tuli runsaasti kiitoksia (ja mie myös tykkäsin!). Voin suositella lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 0

Loistavaa ruokaa aina tarjolla. Salaattipöytä on jokapäivä erilainen ja monipuolinen. Ruoat maittaa aina ja palvelussakaan ei ole valittamista. Yksi työpäivän kohokohdista kun pääsee nauttimaan Volttiin ruoasta ja iloisesta henkilökunnasta. Pääsee hyvällä tuulella jatkamaan töitä kun on saanut vatsan ja mielen ravittua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Tilat olivat siistit,yksinkertaisesti sisustettu. (Pöydätkin jopa puhtaat toisinkuin monessa muussa lounasravintolassa.). Palvelu oli ammattitaitoista , tietoa löytyi ruuan sisällöstä,alkuperästä ja erikoisruokavaliot oli otettu huomioon hyvin.

Kuulemma hinnannousu on tulossa, lounaan hinta tulee olemaan 7.90, jonka mielellään maksaa maistuvasta ruoasta sekä mukavasta lounastauosta.

Kiitos, jäitte mieleen ja kerron eteenpäinkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.09.2014
Arvosana: 0

Juhlittiin syntymäpäiviä 35 hengen voimin ja paketti oli täydellinen. Kaikki toimi loistavasti, ja erityismaininnan annamme aivan mielettömästä palvelusta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ketotie 4, 70700 Kuopio - Reitti
0447180100
http://lounashuonevoltti.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita