Lounas käynnissä

Neste - Matkus

noutopöytä+a la carte
Arvosana 1.5 / 5

Neste liikenneasema, jonka yhteydessä on meksikolaistyyppinen ala carte ravintola Pancho villa, kaikille tuttu Hesburger ja M-market


Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käytiin matkuksen nesteellä tänään syömässä tai oltais syöty. Tunti vierähti eikä ruokaa kuulu ut, sitten kun hoksattiin et ei oltu vielä saatu ruokaa koska kokki oli unohtanut meidän ruuan ja kun se sit viimein tuotiin osa lihapullista jäässä.Kokki ottiki tarjoilijan tilauksen vähä ylimielisenä vastaan huusi et kaikki aikanaan ja näin kävi, nesteen kokki ei kestä paineita.Sukulan pitäis käydä vähän opettamassa.Huonoa mainosta tälle talolle.Ei tee mieli mennä toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Kävimme lauantaina syömässä treenin jälkeen. Odotimme ruokaa n. 40 min. Tyttäreni söi lihapullia jotka olivat kuivia ja itse söin porsaanleikkeen lohkoperunoilla jotka olivat todella tummia ja muutenkin ruoka oli jäähtynyttä. en mene toista kertaa syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Kävin tänään asemalla tarkoituksena syödä pitkästä aikaa hampurilainen. Muita asiakkaita ei ollut, siitä huolimatta myyjällä tuntui olevan muuta touhua niin paljon, ettei hän ehtinyt varsinaiseen toimeensa, palvelemaan asiakkaita. Hän kyllä huomasi minut, mutta touhuili vain omiaan välittämättä kysyä, mitä olisin tahtonut. Olin juuri lähdössä, kun viereisen kassan myyjä koetti omalta osaltaan paikkailla tilannetta ja tuli kysymään, mitä saisi olla. Mielestäni em. myyjän käytös oli ala-arvoista ja ja asiakasta nöyryyttävää. Tämän jälkeen en ko. aseman ruokapalveluita enää tarvitse.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

Vapaapäivä, ajateltiin nauttia Vapun antimista ja valmiista ruuasta. Perheemme suuntasi Kuopion Matkukseen koska netissä oli ruokalistalla ihana Brunssi Vapun kunniaksi. Mutta kuinkas kävikään? Ruókana oli keitettyjä perunoita, jauhemaksapihvejä,eineskasvispihvejä,riisimössöä jossa lenkkimakkaran paloja, ei kastiketta missään. Ruoka oli asiakasta ala-arvoivaa moskaa! Lisänä oli jälkiruuaksi oli pelkkää hienoa sokeria joten meinasin ottaa kahvit mutta kahvimukit olivatkin pesemättömiä, eli likaisia, joten nekin jäivät juomatta. Eli enää en pysähdy syömään Nesteelle!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: 0

Piti olla brunssi mutta olikin mautonta riisi-lenkkimakkara mössöä ja kuivat keitetyt perunat eineskasvispihvit ja jauhemaksapihvit eikä minkäänlaista kastiketta. Ja lopuksi kahvia hakiessa piste IIN päälle likaiset kahvikupit oli tuotu linjaan takaisin!!!! ETOO!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: 0

Tilasimme yhden broileri annoksen lohkoperunoilla (3) ja toisen porsas ranskalaisilla (8) gluteenittomana. Pöytään tarjoiltiin 2 x salaatti/ leipäannosta alkupaloiksi. Salaatissa oli makaronia ja myös leivät ei-gluteenittomina. Lohkoperunat olivat niin tummaksi paistuneita, että jäivät kokonaan syömättä. Harmittaa, koska etsimme juurikin vaihtoehtoa abc:n heikolle ruokatarjonnalle....pitkä matka vielä kotiin!
Susanna

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Hei!
Kävimme Ikeassa lauantaina 31.5. Vaimollani on juuri todettu sokeritauti ja pois lähtiessämme päätimme käydä jotain syömässä, pohdimme mäkkärin ja tortilla-aterian välillä, päätimme valita terveellisemmän aterian, eli tortilla-aterian. Eli tulimme teille syömään n. klo 15.

No tämä tortilla-annos (tex-mex buffee) oli pettymys…Emme voineet syödä kuin yhdet tortillat. Olisimme voineet mainita asiasta jo paikan päällä, mutta meillä oli jo kiire kotiin koirien takia.

-Myymälän yleisilme on sekava, ei oikein tiennyt mistä tilata ja mistä ottaa.
-Lautaset olivat pienet
-Tortillat olivat kylmiä
-Liha kylmää ja epämääräisen näköistä rasvapaakkua
-Ruuan lämmityspaikkaa ei ollut, mikroaaltouuni pitää ehdottomasti olla.
-Täytevalikoima liian suppea
-Ei maitoa tai piimää ruokajuomana
-Juomavesi liian lämmintä
-Mehussa vain väri mukana, ei mitään makua

Muuten palvelu ystävällistä!

meidän osalta taisi olla ensimmäinen ja ehkä viimeinen asiointi liikkeessänne. Toivottavasti jatkossa asiakkaat saavat parempaa pöperöä. Pikkaisen enemmän panostusta asioihin! Annos ei ole 7,90 e arvoinen noilla tarjoiluilla.

Hyvää kesää kuitenkin sinne kaikille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Harvoin noin huonoa ruokaa on ollut. Jäi 30€ annos syömättä. Liha oli niin sitkeää ettei veitsi pystynyt kunnolla, Annos oli kuorrutettu SOKERILLA ja kurkut varmaan edellisenä päivänä leikattu. Kun asiasta mainitsin vi##uilee tarjoilija vielä päin naamaa. En suositele..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2014
Arvosana: 0

Mautonta einesruokaa, viereiset pikaruokalat antaa enemmän rahalle vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.05.2014
Arvosana: 0

Ei ei ei. .Tälläiset paikat eivät muutenkaan iske mutta ei maistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Naulakatu 2, 70800 Kuopio - Reitti
0447645202