Ei tietoa

Kahvila Sinuhe 6

Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sinuhella on tosi hyvät leivonnaiset, leivät ja suolaiset piiraat joita myyvät kahviloissaan. Niitä tämä arvostelu ei koske. Arvostelen tässä lounastarjoilua.

Tämä lounas-arvostelu koskee sekä tätä Sinuhen Mukkulankadun/ Vuoripojankadun kahvilaa, että viereistä Niemenkadun tiedepuiston lounasruokalaa (joka ei jostain syystä ole täällä eat-fissä).

Sinuhen lounasravintoloissa ruuat ovat peruskoulutasoa; ruoka poimitaan linjastosta, riisi maustamatonta, viileissä perunoissa se tuttu 2mm kumisuojakerros, ruuat aina jotain liemikastiketta josta ensimmäiset ovat kaapineet kaikki sattumat pois. Lounaalla saa kyllä hyviä ja tuoreita leipiä, ja lounaaseen kuuluu kahvi ja pullasiivu (mikä ihan kiva).

Mutta varsinkin kasvisruuat aivan ala-arvoisia, 8,5e näistä on pelkkää rahastusta, kun kaupungilla samalla hinnalla saa tilatessa vasta tilauksen jälkeen tehdyn tuoreen lounaan. Peruskoulussa vastaavan lounaan valmistushinta on jotain 2e paikkeilla. Esimerkiksi herkullisen kuuloinen "tomaatti-mozzarellapaistos" oli pakissa maitoisessa nesteessä (5cm) kelluvia keitettyjä tomaattipaloja, vähät juustot olivat painuneet metallipakin pohjaan ja palaneet kiinni.

Ei kannata mennä lounaalle, ellei ole ihan pakko. Kahvila/leipomon kannattaisi pysyä kahvilana eikä yrittää jatkaa konseptia lounaaksi, kun se ei selvästikään tarjoa muuta kuin polttoainetta keholle. Ainakin minulle lounastauko on myös tauko työstä ja pieni hengähdyshetki päivän keskellä; täällä se ei toteudu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 1

Peruslounasravintola, Monipuolinen leipävalikoima ja mahdollisuus ostaa leipomon tuotteita

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vuoripojankatu 9, 15210 Lahti - Reitti