Ei tietoa

Laivaravintola Teerenranta

kesäravintola
Arvosana 2.8 / 5

Teerenpeli Yhtiöiden kesäravintola sijaitsee lahtelaisten olohuoneessa, Vesijärven matkustajasatamassa. Sisävesilaivan näköiseksi rakennettu terassiravintola on aurinkoisella paikalla sataman ytimessä, vilkkaan satamatorin laidalla. Teerenrannassa nautitaan Teerenpelin omista kuohuvista tuotteista, kuten Onnenpekka- ja Vauhtiveikko-oluista, Lempi-siidereistä ja kesän raikkaasta Teezeristä. Pikkunälkä sammuu vaikkapa legendaarisella herkkukerrosleipä Sulamilla, salaatilla tai muilla pikku naposteltavilla.


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokemukset kesältä 2014: Teerenrannassa on kellonajasta riippumatta tarjolla salaatteja ja lämpimiä leipiä, sekä tietysti juotavaa. Talon omat siiderit ja kaljat ovat hyviä, mutta rannassa hinnoittelu ajaa enemminkin yhdelle kuin viidelle oluelle. Satamalisä hinnoissa.

Ruuan, varsinkin toastien, tekemiseen tuntuu kuluvan tosi kauan aikaa, jos tiskillä on vain yksi tai kaksi ihmistä. Olemme joskus venailleet leipiä 45 minuuttia. Mutta miläpä siinä istuessa ystävän kanssa rupatellessa, ei Teerenpeliin varmaan kukaan kiireiselle lounaalle menekään :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Matkustajasatama, 15140 Lahti - Reitti
0424 925 270
http://www.teerenpeli.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita