Keittiö auki

Manhattan Steak House Lahti

pihviravintola, grilli
Arvosana 4.8 / 5

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yankee Stake, 500gr ja lohkoperunat! Medium+ ja herkullinen. Joskus grillattua kanaa tai possua, aina hyvää. Täällä saa aina hyvää ruokaa. Käyn n. kerran kuussa.
En ole ikinä pettynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: -1

Ruoka aina maittavaa. Asiakaspalvelu erittäin hyvää tai välttävää. Riippuen kuka tarjoilee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Pienin koskaan näkemäni 300g pihvi. Näkemäni juurikin, en siis punninnut mutta naapun 200g pihvi näyttää merkittävästi suuremmalta.
Lisäksi en ole koskaan aiemmin syönyt samaa koostumusta omaavaa sisäfilepihviä, tässäkin asiassa naapurista saa hyvin erilaista sisäfilelihaa. Paikka muuten todella siisti, henkilökunta kivaa/symppista etc.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 1

Pakkasesta pannuun! Paistetut perunat mikä vitsi! Jäiset pyttipannu kuutiot kärytetty runsaassa öljyssä ! Lisäke vihannekset myöskin pakaste pussista, kiva pakastimen maku!
Pihvissä kalvot poistamatta, kastike varmaan ollut koko päivän pöydällä!
Eka ja vika kerta kyseisen ketjun pihviravintolassa!
Tule, Näe, Koe elämäsi pettymys

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.03.2014
Arvosana: 1

possut kahdelle: isot annokset hintaansa nähden sekä maukkaat, annos tarjoiltiin salaatilla, sekä perunavaihtoja oli useita, kukin voi valita mieleisensä,( tänä päivänä harvinaista)sanoisin että annokset olivat onnistuneet, meidän seurue tuli kylläiseksi sekä ravituksi, jos jotain moitetta niin, tarjoilijat työn puutteessa nojailevat tiskiin ja nauttivat toistensa seurasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: -1

Kyllä vatsa tuli täyteen mutta ylihinnoiteltu annos. Pihvi kohtalainen (plussaa että saa valita oman pihvinsä grammamäärän) mutta lisukkeet surkeat; kaalisalaattia yhdellä kurkkuviipaleella ja tomaatinpuolikkaalla höystettynä sekä ranskalaiset maistui eilisiltä. Ok ruokapaikka kun päivänpihvi edullinen (9,90).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.01.2014
Arvosana: 1

erittäin miellyttävä sekä maistuva kokemus isänpäivänä, palvelu nopeaa asiakasmäärästä riippumatta, sekä ruuan laatu että maku kruunasi meidän perheen päivän. Kiitoskiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: -1

Herkullinen, mielenkiintoine ja yllättäväkin makumatka. Annokset juomat esiteltiin mallikelpoisesti, erityisruokavaliot huomioitiin kivasti ja tunnelma ole rento.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: -1

Yritimme tilata tarjoustuotetta mukaan otettavaksi, ei kuulemma pysty myymään tarjouksessa olevia tuotteita mukaan, koska muoviset pakkaukset maksavat sen verran, ettei niitä firman politiikan mukaan myydä mukaan vaan ainoastaan paikan päällä...??? Useissa ravintoloissa jopa 10prosentin alennukset mukaan otettavista tuotteista, koska loppujen lopuksi kustannukset pienemmät ravintolalle, mutta ilmeisesti tässä ravintolassa ajatellaan muovisia pakkauksia arvokkaampina. Erityinen menetelmä ravintolalta, jonka ruoka on muutenkin huoltoasema tasoa. Ei tietenkään henkilökunnan vika, jotka esittivät asian asiallisesti, mutta tilaamatta ruoka jäi, kun olisi pitänyt maksaa tarjoustuotteesta täysi hinta, että olisi voinut ottaa mukaan. Kiitos ja viimeinen kerta enkä kenellekään tätä ravintolaa periaatteen nimessä enää suosittele!!!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 27.07.2013
Arvosana: 0

Not like ABC food. ABC food is truly horrible. Cheap and good quality for the money. Not a la carte restaurant. Somekind of crossover from a fast food joint.
Waitresses Are nice and good professionals. What do you expect for under 10 euros in Finland? Gourmet food?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Vapaudenkatu 22, 15140 Lahti - Reitti
(03) 734 1724
http://www.manhattansteakhouse.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita