Lounas käynnissä

Ravintola Lucky House Karjalankatu 1

kiinalainen, sushi
Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

LUCKY HOUSE KESKUSTA. säästäkää rahanne muuhun, ala-arvoista tarjoilua, ruoka-astiat tyhjät KAIKKI salaateista lähtien, lautaset ja aterimet puuttvat. Henkilökunta avautuu asiakkaille kuinka on kiire ja työntekijöitä puuttuu. EN SUOSITTELE!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: -1

Paikka oli siisti. Palvelu oli todella hyvää ja nopeaa. Tarjoilia puhui hyvää suomea ja osasi vastata hyvin esittämiimme kysymyksiin ruoka annoksista. Ruoka myös oli todella hyvää. Ensin ruoka annokset näyttivät hieman pienehköiltä mutta kun kaikki ruoka oli saatu pöytään emme todellakaan jääneet nälkäisiksi. Ison miehenkin nälkä talttui ja ruoan määrä oli juuri sopiva. Ruoan raaka aineet oli selvästi tuoreita ja ruoka oli tehty hyvin. En voi kuin suositella !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: -1

No olihan se nuhruinen ja aika likainenkin paikka. Ruoka ei ollut kummoista ja siihen nähden kallista. Varmaan ok lounaspaikka, mutta à la carte oli keskivertoa huonompi. Ystävällinen palvelu. Tuskin palaamme. En suosittele laadukasta ruokaa rakastavalle. Vastaavia löytyy Lahdesta13 kpl tusinasta, valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 1

Monesti olen käynyt lounaalla kyseisessä ravintolassa koska buffet on runsas, maittava ja edullinen. Pientä nuhjuisuuttahan on havaittavissa varsinkin vessa, mutta ei mitään suurempaa mikä häiritsisi lounasruokailijaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Lounas oli maittava ja ruokaa tarpeeksi. Hinta oli todellakin kohdallaan. Oikein mainio nopealle lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 0

Arvosteluni koskee buffetia, en ole paikan päällä ikinä tilannut listalta.

Ruokavalikoima on kohtalainen ja työntekijät tuovat ruokaa sitä mukaan lisää kun se on loppumassa.

Paikan päälle ei kannata mennä lounaalle heti kun se aukeaa, sillä tarjoilla on eiliseltä päivältä jäänyttä ruokaa, jota ei missään nimessä kuuluisi tarjota asiakkaille!

Istumapaikkoja on sopivasti, mutta paikka on todella likainen ja mikäli yhtään välittää omasta tai lastensa terveydestä, älkää menkö vessaan. Älkääkä antako lastenne leikkiä paikan leluilla!

Ilmainen pysäköinti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Aivan loistava kiinalainen ravintola. Keskiviikkona buffetissa etenkin härkä on aivan loistavaa, ja ruokaa oli riittävästi tarjolla!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 12.04.2014
Arvosana: -2

Paskaa ihan tuutin täydeltä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.04.2014
Arvosana: -2

Tulimme lounaalle juuri ja juuri ennen sen loppua lasten kanssa. Kasvisruokaa löytyi vielä mukavasti ja meille vielä tehtiin lisää kasvissushia. Jätskit ja sushit sai mukaan parilla eurolla. Mieletön hinta-laatusuhde! Asiakaspalvelu oli tosi ystävällistä ja otti mainiosti huomioon lapset. Ruoka oli hyvää, tänne tulemme ehdottomasti uudelleen ja suosittelen lämpimästi muillekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 04.01.2014
Arvosana: -2

Tutustuin ruokalistan kasvisvalikoimaan ja en kadu tilaamani ,johon sisältyi bambua,porkkanaa ja herkkusieniä monipuolisesti. Lounas buffetia olen myöskin käynyt testaamassa aiemmin. joka oli suhteellisen kattava ja maukasta. Eihän viiden tähden ruokaa voi toivoa buffetista, silloinhan esim. Rax:ltakin vois vaatia paljon enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.11.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Karjalankatu 1, 15140 Lahti - Reitti
03-783 1987
http://www.lucky-house.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita