Avautuu 11:30

Martina Lahti

italialainen
Arvosana 2.4 / 5

Ravintola Martina Lahti tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Lahden ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme syntymäpäivän kunnialsi "kunnon pizzapaikassa". Alku meni ihan kivasti, ruokalistat ja juotavat tuli heti. Tilasimme kolme pizzaa. Saimme odottaa niitä melko kauan ja lopulta saimme kaksi pizzaa ja pastan. Pasta meni tietysti vaihtoon. Onneksi oikea pizza tuli pöytään melko pian. Tarjoilijatyttö nakkasi sen pöytään: tässä - ja lähti kiireesti pois. Olisimme mielellämme tilanneet lisää juotavaa, mutta emme ehtineet huutaa tytön perään. Syömisen aikana emme saaneet tarjoilijoihin mitään kontaktia. Söimme siis kuivat pizzat. Syömisen jälkeen lautaset sentään haettiin pois ja kysyttiin maistuiko? Kun mainitsin että kuivaa oli kun ei tarjottu mitään juotavaa, tarjoilijan kommentti oli: aha. Ei pahoitteluja, ei mitään muutakaan! Saimme laskun ja lähdimme tosi pettyneinä pois. Tuohon paikkaan emme toista kertaa mene!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Käytiin vaimon kanssa syömässä, itse tilasin pizzaa ja vaimo tilasi kanaa. Pizza oli 14,90 joten odotin saavani hyvää pizzaa, mutta sain löysän mauttoman lätyn, joka ei ollut pizzaa nähnytkään. Vaimon kana-annos oli myös täysin mauton ja annoksen perunat oli kuin kumia ja kana ylikypsää. Palveluakaan ei voi kehua, mutta ainut mikä oli hyvää oli kivennäisvesi, sitä eivät onnistuneet millään pilaamaan. En suosittele kellekkään ko. paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2013
Arvosana: 0

Toisella vierailukerralla oli palvelu hieman hidasta. Perusongelma kuten niin monissa ravintoloissa Suomessa on varmaan että keittiö ja sali ei pelaa yhteen ajoituksissa ja auta toisiaan tarpeen tullen jolloin asiakaskunta joutuu turhaan odottamaan milloin mitäkin. Ruoka oli perushyvää mutta yllätyksetöntä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Kokemukset uusitusta Martinasta jäivät vaisuiksi. Ympäristö okei, palvelu melkeinpä kehuttavaa; ystävällistä, ajallaan jne. jne.

Ruoassa sen sijaan ei ollut kehumista, lukuunottamatta salaattipöydän yhteydessä tarjottavaa leipää. Jonkun sorttinen flatbread parmesaanilla oli maukas. Fiksumpi osaisi kertoa mitä se tarkalleen oli.
Pääruoakseni syömäni juustogratinoitu raviolipasta pettymys. Kahden käden sormin laskettavat pastatyynyt olivat upetettu öljyn- ja juustonsekaiseen kastikkeeseen, eikä annos gratiinia ollut tavannutkaan. Ruokailijatoverin syömä pasta ei tehnyt juuri parannusta laadussa.

Uudistettu Martina tiivistettynä palvelu hyvä, ruoka ei laisinkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.07.2013
Arvosana: 0

Olipa kauniiksi remontoitu Matina ja Lauantai oli tosi viihtyisän olinen kahvila. Täytyy joskus kokeilla siellä vohvelia

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: -1

Ylihinnoiteltua kotiruokaa. En voisi kutsua edes ravintolaksi. ABC-huoltsikoilla saa samantasoista sapuskaa mutta halvemmalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 10.02.2013
Arvosana: 4

Söin lounaan 26. 11 joka oli perunamuussi ja lihapullat, punajuuret ja pieni salatti. Muussi oli enemmän liisteriä, joka oli täynnä kokkareita. En koskaan voisi tarjota asiakkaille niin huonosti valmistettua "kotitekoista perunamuussia" Lihapullat ja soosi oli syötävää, ei mitenkään erityisen herkullista. Missä kokeneiden ammatti-ihmisten laaduntarkkailu? Miljöö oli kodikas, uudistus hyvin onnistunut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.11.2012
Arvosana: 0

Tosi upea ulkonäkö uudistus, todella viihtyisä ja nykyaikaistettu. Ruokalista oli myös uusi ja muutamat annokset kokeiltu ja hyväksi havaitut! :) Annoskoko on mielestäni sopiva ja jälkiruat erittäin hyviä. Asiakaspalvelu myös kiitettävä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.11.2012
Arvosana: 3

Ihan kelpo perusruoka. Isoruokasina toki olisi kaivannut kanakorille ja lohi-katkarapuleivälle kokoa. Palvelu ok, ravintolan viihtyisyyteen vois pikkasen vielä satsata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2012
Arvosana: -1

Kauhea kokemus! Odotusaika 1h, väärä annos, Oma annokseni pohjaan palanut. Ainoa positiivinen asia oli raju hyvitys ruoan hinnasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti - Reitti
020 799 4030
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-lahti

Vaihtoehtoisia ravintoloita