Ei tietoa

Siipiravintola Lahti

siipiä, selleriä
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella monessa siivessä oli luut säröinä sisällä, joka teki siivistä lähes syömäkelvottomia. Täysin vääriä kastikkeita tuotiin aluksi pöytään, mutta vihdoinkin kun sai sen "todella tulisen" tsernobyl-kastikkeen, se ei ollut lähelläkään tulista.

Myös henkilökunnalle tuntui käyneen tunteisiin kun kastikkeen tulisuus ei vakuuttanut minua, josta taaskin syytettiin minua.

Ei kiitos tälle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Ollaan kierrelty näitä siipipaikkoja aina kun mahdollista. Kun Lahteen oli kerran asiaa, niin pitihän tämäkin testata. Turun konttori oli jo ennestään tuttu useammaltakin käynniltä ja arvuuteltiin mahtaako tämä yltää samaan.
Paikkaa oli kuvattu karuksi. Viihtyisähän tämä oli, noin niinku siipiravintolaksi. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Dippiä sai mukavasti joko majoneesi- tai kermaviilipohjaisena (joka paikassa ei saa).
No ne siivet sitten. Paisto oli onnistunut: rapeaa päältä ja kypsää mutta mehevää sisältä. Kastike muuten hyvää, mutta sitä oli hieman liian vähän eikä paloja saanut uitettua kunnolla.
Ihan hyvää siis. Ei parasta syömääni siipeä, mutta oikein hyvää kyllä. Hintaakaan en pysty pitämään kovana kun laatu oli tätä. Poistuimme vatsat täynnä ja hyvillä mielin.
Päivitystä: Toisella käyntikerralla tajusin avata suuni ja narista kastikkeen vähyydestä. Välittömästi eteen kiikutettiin lisää soosia ja kerrottiin, että olivat saaneet palautetta liiasta kastikkeen määrästä. No helpompi se näin päin on, pyytää lisää ja hölvätä sitten kunnolla kun siihen on tottunut. Pitää vaan osata pyytää. Hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 24.08.2016
Arvosana: -1

Viihtyisä mesta, josta saa huurteista juomaa ja siipiä sopuhintaan. Nälkäisenä täältä ei ole tarvinut lähteä koskaan! Henkilökunta on mukavanoloista ja rentoa. Kiva uusi lisä lahden ruokapaikkoihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: -1

Erittäin kuivaa kanaa. Ribsit todella surkea ja kuiva näytös.
Kierreperunat oli kohmeisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 1

Miljöö ok jos mielessä pari huurteista ja siinä sibussa ehkä pientä suolaista. Varsinaiseti mikään ravintola paikka ei ole vaan hang-a-round-mesta seurusteluun ja naposteluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.05.2015
Arvosana: -1

Surkea kokemus. Ruuan laatu on huono ja ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 1

Asiakaspalvelu on todella hidasta ja wingsien laatu on todella kurja. Vaikka wingsit olisivat parempia, ei hintataso voi pitää millään paikkaansa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 06.05.2015
Arvosana: 1

Vihdoin lahteen saatiin kunnon siipiravintola! Ei ole ruokia hinnalla pilattu ja palvelu ja ruoka loistavaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: -1

Älyttömän hyvää ruokaa yllätävän halpaan hintaan! Saa tilattua juuri sitä mitä haluaa ja juomat tulevat huurteisissa tuopeissa mikä on kiva juttu. Palvelu on oikein ystävällistä ja ammattitaitoista.
Voin suositella sydämeni pohjasta tätä raflaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rautatienkatu 15, 15110 Lahti - Reitti
0400 156 706
http://www.siipiravintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita