Ei tietoa

Trattoria Seurahuone

italialaista
Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Koko ateria olisi mahtunut asetille ja hinta aivan huikea annoksen kokoon nähden. Nälkä jäi. Ei houkuttele toista kertaa tähän ravintolaan syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: 0

Suomen suolaisin salaatti ja ruokajuomaa ei edes tarjottu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Lounas Trattoriassa on hinta-laatu-suhteeltaan ok, mutta asiakaspalvelu on aivan käsittämättömän tasotonta. Olen käynyt useampaan otteeseen lounaalla ja aina tuntuu, että "häiritsee" tarjoilijoita: ei tervehditä, ei kerrota lounaasta, ei toivoteta tervetulleeksi...Osuuskaupan maku tuntuu todellakin

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Helatorstain makuelämys ei miellyttänyt, viileä sekä hieman kitkerän makuinen liha-annos, jotenkin epämiellyttävä kokonaisuus. hidas palvelu, liian vähän henkilökuntaa asiakasmäärään nähden, liikaa kehuttu, osuuskaupan maku tuntuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 12.06.2014
Arvosana: 0

Ruuan taso Lahen parhammistoa, mutta hinnoittelu vedetty ehkä vähän överiksi. Asiakkaita varmasti riittäisi enemmän jos hintoja vedettäisi vähän alaspäin. Palvelu usein todella hidasta ja annokset ehkä hieman pieniä. Menu suppea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.05.2014
Arvosana: 0

Itsekkin ravintola-alalla työskentelevänä mielenkiintoista halusin käydä. Oli hieman pettymys.
Sunnuntai-iltana ei hirveästi muita asiakkaita ollut, mutta silti tarjoilijat eivät huomanneet tai tervehtineet saavuttuani. Kävelin ympäri salia eksyneenä, kunnes toinen heistä samalla kun juoksi minusta ohi sanoi, että voin istua minne vaan. Ruokalistaa sain odottaa suunnilleen 10 min, joka on mielestäni aivan liian kauan. Tarjoilija pahoitteli asiaa kovasti ja kysyi alkujuomaa. Tilasin kuohuvaa sekä vettä. Kuohuviini tuli, mutta vesi ei. Tilasin pääruuaksi karitsaa, joka tuli tryffelirisoton kanssa. Risotto oli älyttömän hyvää, mutta karitsa jäi hieman mauttomaksi, koska punaviinikastiketta oli niin vähän päällä. Vesi sentään saapui kun olin puolessa välissä pääruokaa... Jälkiruokana oli suklaa kakku... Hinta ja koko olivat järkyttävä pettymys. Mielestäni suklaakakku nimellä oleva ruoka pitäisi olla kakkupala, mutta keittiöstä saapuikin pienenpieni fondant. Asia ei olisi niin paha jos listassa lukisi fondant...
Mitä tarjoilijoihin tulee niin muuten oikein asiallista ja mukavaa sekä miellyttävää palvelua, mutta älkää nyt hyvät ihmiset nojailko asiakkaiden pöytiin/tuoleihin tai baaritiskiin. Ei näytä kovin hyvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 2

Risotto oli oikein hyvää, maut kohdallaan ja AL dente. . Nieriä ylikypsää. Pizza rasvainen, mutta maut kohdallaan. S-etu viini ok. Menu olisi miehelle pienehkö. Jälkiruokapannacotta maukas, mutta pieni annos, samoin kuin alkupalat. Palvelussa ei moitteen sijaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 2

Palvelu ystävällistä ja edelleen parempaa kuin kaupungissa keskimäärin, miljöö edustava ja siisti. Ruokaan kaipaisin hieman suurennusta pääruuan osalta ja rohkeutta käyttää enemmän makua tuovia elementtejä, reilumpaa maustamista, hieman liian neutraali makumaailma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2013 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 1

alkuviikolla lounaalla, maut olivat ihan hyvät ja nälkä lähti, oli vilkasta, mutta palvelu oli kuitenkin ripeää joten ehti hengähtää ennen duuniin menoa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Valitsimme porsaanpotkaa - yllätys oli suuri. Saimme lihanyytin jossa oli kyllä luu pystyssä, se oli kalkkuna tao kana. Miksi, kokki kertoi ett porsas on loppu. ??

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 29.08.2013
Arvosana: -4

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 14, Lahti - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita