Avautuu 12:00

Teerenpeli Lappeenranta

olutravintola
Arvosana 3.5 / 5

Teerenpelissä voi nauttia Panimo & Tislaamo Teerenpelin omista kuohuvista tuotteista, kuten Onnenpekka- ja Vauhtiveikko-oluista ja Lempi-siidereistä. Nälän voi sammuttaa legendaarisella herkkukerrosleipä Sulamilla, salaatilla tai muilla pikku naposteltavilla, joita on saatavilla aina valomerkkiin asti!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Tunnelmallinen ja viihtyisä paikka. Hyvä ja laaja juomavalikoima, erityisesti plussaa heidän omille oluilleen ja siidereilleen. Hintataso hieman korkeampi, mutta se ei niin haittaa, koska tarjonta on laadukasta. Asiakaspalvelu on myös hyvää ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Eroaa ns. räkälöistä fiinillä tunnelmallaan ja olemuksellaan. Täältä saa vähän vaihtelua tavallisiin Suomalaisiin oluisiin ja siidereihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Great place. Todella tunnelmallinen, viihtyisä, hyvät juomat, asiallinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Tyylikäs mutta rento. Mukava ilmapiiri. Kaupungin paras istuskelupaikka. Teerenpelin omat oluet aivan oma lukunsa verrattuna perushanalitkuihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2013
Arvosana: 1

Tyylikäs sisustus ja miellyttävä ilmapiiri. Juomavalikoima on sopivan laaja ja Teerenpelin omat juomat ovat kohtuullisen hintaisia ja vielä maistuvatkin hyvältä - mahtavaa saada vaihtelua suurien panimoiden tuotteisiin. Väkevämpien juomien tuntemus hieman ontuu ja eivät oikein osaa suositella juomia tai kertoa niistä.
Sulamit eli jättikerrosleivät ovat maukkaita ja rapeita ja täyttävät varmasti. Terassi on hieman pieni mutta erittäin mukavalla paikalla, kun autoja ei kulje ohitse. Aukioloajat hyvät!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 18.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta - Reitti
0424925290
http://www.teerenpeli.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita