Keittiö auki

Angela Kebab Pizzeria

kebab/pizza
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin vaihteleva laadultaan, välillä oikeasti hyvä. Kebablastut tuoreita, pitaleivän välissä tuoretta tomaattia sekä salaattia ja sopivan sottainen määrä kastiketta.
Mutta noin joka toinen kerta pitaleipä on kuin viikon vanhaa leipää jääkaappikylmänä, salaatti vaihtuu siihen valkoiseen kaalisilppuun ja kokonaisuus on kylmä ja kuiva.

Hyvästä versiosta maksaisi enemmänkin mutta nuo huonot päivät keittiössä laittaa miettimään kannattaako mennä. Mättölounasta ja krapulasafkaa saa niin paljon varmemmalla laadulla muualtakin. Angela on kuitenkin parhaimmillaan niin hyvä, että aina välillä tulee otettua riski.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Calzone kebab on maan paras, kaikkien täytyy joskus kokeilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 85€ Lisätty: 07.02.2014
Arvosana: 0

Aina on käytävä syömässä pizzat, kun Mikkeliin mennään. Monesti tilataaan matkalla mökille pizzat tai oteaan mukaan Stadiin. Ei löydy Stadista vastaavaa pizzapaikkaa, niin hyvää on!! Ja se iloinen palvelu. Vakkariasiakkaita jo monta vuotta. Ja tiedän monia jotka Mikkeliin mennessä joiden on vaan käytävä Angelassa syömässä :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 0

Kuivaa kebabia ja kenties mikrossa lämmitettyä. Salaattipöytä ihan elähtänyttä. Iskender kebanista puuttui salaatti. Pizza ui juustossa eikä pohjakaan ollut kehuttava. Mozzarella täytetyssä kanassa kuminen mozzarella juusto, vetiset pakastekasvikset ja valmis pussikastike.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Perinteikäs Angela tarjoaa aina kelpo kebabit ja pizzat. Kebabannosvalikoima todella laaja. Aikoinaan tulinen kebabkastike oli aivan loistava, mutta sitä ei taida enää saada.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.03.2010
Arvosana: 4

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Porrassalmenkatu 19, 50100 Mikkeli - Reitti
0445366522
http://www.angelakebab.fi