Keittiö auki

King's Chinese

kiinalaista
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Tilasin Ma-po tofun, jonka piti olla voimakkaasti maustettu. Annoksessa oli pakastevihanneksia, pehmeätä silken tofua ja kastike, joka maistui miedosti soijakastikkeelta. Hinta oli 13 euroa. Annos ei maistunut juuri miltään ja olin todella pettynyt, koska olen syönyt oikeata ma-po tofua aikaisemmin. En tiedä muista annoksista, mutta tämä oli todella iso pettymys. Otin ruoan take awayna, joten en voinut antaa palautetta paikanpäällä. Palvelu oli kylläkin ystävällistä, harmi että ruoka ei vastannut palvelun tasoa. Annos tuli parissa minuutissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 01.05.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä on vakiolounaspaikkani. Ruoan raaka-aineet ovat hyvät ja ne on taidokkaasti valmistettu. En ole mikään kiinalaisen ruoan asiantuntija, mutta parempaa lounaspaikkaa en ihan heti Mikkelistä keksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: 0

mainio palvelu, hyvä ruoka :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 1

King's is back! ja pitihän se tauon jälkeen käydä testaamassa. Palvelu on edelleen harvinaisen ammattimaista ja ystävällistä. Ruuatkin laadukkaat ja varmasti monen suomalaisen makuun sopivat. Vaan itse kun pidän voimakkaista mausteista oli ainakin Szhechu kala tulisuuden suhteen pieni pettymys vaikka se listalla on merkitty voimakkaasti maustetuksi. Myöskään mielestäni kiinalaiseen olennaisesti kuuluvaa pöytämauste-chiliä ei ollut tarjolla. Ja yhden seuralaisen tilaama mapo tofu oli kovin mieto ja erilainen mitä mapon pitäisi olla..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Maaherrankatu 26, 50100 Mikkeli - Reitti
0449773718

Vaihtoehtoisia ravintoloita