Suljettu nyt

Tertin Kartano

suomalainen kartanoravint
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (19)

Brunssi oli vaatimaton. Muikut tuttua ja hyvää, muuten vaatimatonta. Karitsan liha oli suuri pettymys, sitkeää.
Usein käyneenä, olemme todella pettyneitä
Lisäksi, hinta oli yllätys.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 09.06.2019 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Alitti odotukset!
Kylmäpuoli monipuolisuudellaan yllätti positiivisesti. Kalat, lihat, salaatit ja juoma hyviä.
Lämpimät oli floppi. Lammas oli sitkas, kala kuiva eikä perunakaan ollut vastakeitettyä. Hyvä kastike ei pystynyt pelastamaan.
Jälkiruoka ei pääruoan pettymyksen jälkee jäänyt mieleen.
Sisääntullessa vastaanottaja katosi toviksi ja jäimme omillamme palloilemaan, ruokaillessa tarjoilija sitten oli liian aktiivinen lautasten siivoamisessa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 08.08.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viime sunnuntain brunssi oli suorastaan naurettava. Kahta salaattia vain, joista toisessa ei muuta kuin salaatinlehtiä ja valkoherukoita. Sitten purkista valmiita muikkuja, vähän silliä ja lohikakkua. Perään keitettyjä perunoita ja ylikypsää possua. Leiväksi näkkäriä ja jälkkäriksi kuivaa kakkua ja pullaa. Juomavalikoimassa vettä ja kahvia. Ja hintaa 25€ ja 4 vuotiaaltakin vielä 12€. Jos brunch = breakfast + lunch, niin missä tässä oli se breakfast-osuus? Ja muutenkin niin suppea ja helpollä kyhätty kokonaisuus ettei mitään järkeä. Tuolla hinnalla odottaisi TODELLA paljon enemmän. Voisivat käydä pitäjät, joskus vaikka Helsingissä Sandrossa brunssilla ottamassa mallia. Niin ja vaimoni kun on kasvissyöjä, niin mitä tuossa pöydässä oli hänelle? Aivan oikein, kahta sorttia salaattia...

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 25.08.2016
Arvosana: 0

Kesäinen noutopöytä kartanon päärakennuksessa oli erinomainen. Hinta ei ollut edullisimmasta päästä, mutta tällaisesta kokemuksesta kannattaa maksaa. Ruoka edusti aika perinteistä koulukuntaa, mutta se oli kruunattu käyttämällä itsekasvatettuja kasviksia, lähialueen raaka-aineita ja villejä luonnonantimia. Testasimme talon viinin ja havaitsimme senkin hyväksi. Henkilökunta oli mukavaa ja kaikkiaan käyntiämme voi helposti kuvailla elämykseksi. Suosittelen ja aivan varmasti käyn itsekin uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 06.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Joulupöytä. Tarjontaan ja makuihin nähden melko kallis kokemus. Pääosin perinteisiä jouluruokia. Kalaosio pääosin melko mautonta ja jopa suolatonta, vaikkakin pisteet omasta savustamosta. Paikka hieno ja miljöö mukavan rauhallinen. Henkilökunta ystävällistä, joskin tietämätöntä toistensa tekemisistä. Pienenä miinuksena palvelusta, kaksi eri tarjoilijaa kävivät vuoronperään kysymässä samoja asioita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 0

Joulupöytä on mitä maukkain. käyn joka vuosi ja joka vuosi yllätyn. Kaunis, juhlava ympäristö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli todella hyvää, mutta vauhdilla joutui syömään kun henkilökunnalla oli kiire siivota pois. Jälkiruokapöytä ala-arvoinen: kuivakakkua, jonka yrttien varret jäivät suuhun pyörimään ja heinäkuussa pakastemarjoja. 21€ viisi vuotiaan lounaasta eli perunasta ja kalasta leivän palan kera, saattoi hieman vaikuttaa arvosteluun alentavasti...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Noutopöytä notkui jos jonkinmoista sorttia. Ruuissa oli käytetty mielikuvitusta ja maut olivat kohdallaan. Kaikkea teki mieli maistaa :)
Alkupalapöytä oli ehkä jopa laadukkaampaa ja kekseliäämpää kuin itse pääruoka. Jälkiruokana olleen kakun mausteseoksen pystyi ostamaan reseptin kera kotiin mukaan.

Tunnelma rauhallinen, paluu menneisyyteen. Ruokaillessa ei tehnyt mieli kiirehtiä vaan nauttia kauniista kartanosta, hyvästä ruuasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Ruuan päälle rauhallinen kävely kartanon mailla ja tutustuminen lahjatavaramyymälöihin.

Palvelu ystävällistä :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 0

Monipuolinen pitopöytälounas Kartanolla(ei kahvilassa)! Laatu ja maut kohdillaan,palvelu pelasi hyvin.Viini oli kylläkin *kallis*.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 37€ Lisätty: 07.06.2014
Arvosana: 0

Kahvion lounasta oli kehuttu, joten päätin käydä kokeilemassa. Pettymys oli kova. Salaattipöytä oli olematon. Pääruokana ollut liha oli sitkeää ja kastike mautonta.

Hinta-laatusuhde täysi nolla. En voi tämän käynnin perusteella suositella kenellekään.
Olettaisin, että 20€ hintaisella lounaalla olisi edes syömäkelpoista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli - Reitti
(015) 176 012
http://www.tertinkartano.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita