Ei tietoa

Hotelli Pallas

suomalaista, lounasruokal
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras ateriakokonaisuus mitä olen maistanut. Ensiluokkaiset raaka-aineet ja täydellinen valmistus. Lisäksi kauniit annokset. Tämä kannattaa kokeilla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Loistavaa ruokaa uniikissa ympäristössä. Hotellin yhteydessä oleva ravintola yllätti täydellisesti. Itse hotelli on ehkä hieman aikansa elänyt, mutta ravintola on kerta kaikkiaan hyvä. Tarjoilijoilla on homma hanskassa, tällaista kohtelua ei Suomessa saa monessakaan paikassa. Välillä tunsi suorastaan olevansa kuin vanhassa suomifilmissä, ja tällä tarkoitan pelkästään positiivisia asioita kuten valkoisia puuvillakäsineitä, teitittelyä, lasien täyttämistä, pöytiin tarjoilua jne...
Itse ruoka oli päivästä toiseen lähes täydellistä. Minulla oli ilo nauttia aterioista viikon ajan, pakettiin sisältyi aamupalat ja päivälliset, minkä lisäksi söimme listalta pari lounasta. Aamupalat lähestyivät ruotsinlaivatasoa, niillä pärjäsi halutessaan loistavasti päivälliseen asti. Aamupalalla tarjoiltiin kohtuu tavallisia ruokia, kuten nakkeja, pekonia, karjalanpiirakoita, puuroa, mehuja, jugurttia, muroja, erilaisia kaloja, vohveleita ja monenlaista hyvää leipää. Päivälliset olivat sitten jo astetta-paria ylemmällä tasolla. Ruoka-aineksia mainostettiin paikallisina (lappilaisina), ja siltä ne maistuivatkin. Salaattipöydistä sai monenlaista herkkua kuten sieniä. Keitot olivat järjestään maistuvia ja itse pääruoat suorastaan runollisen hyviä. Jälkiruoissakaan ei oltu tyydytty mihinkään kiisselilinjaan, vaan päivästä toiseen saimme tutustua toinen toistaan parempiin herkkuihin. Kuulemani mukaan päivällisen hinta on 25 euroa, ja sillä hinnalla kannattaa todellakin käyttää ravintolan palveluita jos nyt sille suunnalle sattuu joskus eksymään :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2011
Arvosana: 4

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pallastunturintie, 99330 Muonio - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita