Avautuu 11:00

Ravintola Biffi

Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzat ihan huippuja. Ohut pohja ja tulee yli lautasen äyräiden. Palvelukin ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Pizzat ihan ok, mutta henkilökunnan suhtautuminen asiakkaisiin uskomattoman välinpitämätöntäja suorastaan töykeää. Olimme ainoat asiakkaat sisätiloissa ja olimme henkilökunnalle kuin ilmaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.06.2015
Arvosana: 0

Lounaslista ei houkuttanut, päädyimme juustohampurilaiseen ja lohisalaattiannokseen. Lohi maukasta, hieman ylikypsää. Salaatti oli todella hyvää samoin kastike. Villirucola antoi hyvän säväyksen muuten perussettiin. Juustohamp. oli maukas ja sopivan kokoinen pikkunälkään. Ilmeisesti maksoimme myös syömättömät ranskalaisetkin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Lounasravintoloista parhaasta päästä. Salaattipöydässä paljon erilaisia raasteita ja vähän eksoottisempia makuja.Lämpimiä vaihtoehtoja aina kaksi.Todella tasokasta ja tuoretta ,vaikka kävijöitä vähänlaisesti ainakin näin keväällä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.04.2014
Arvosana: 0

aivan mahtava palvelu,ruoka todella hyvää. näistä voi maksaakkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Pihvi juuri sitä kypsyyttä kuin pyysimme (kaksi annosta tilattiin) ja maistui todella hyvälle. Ranskalaiset myös hyviä. Toiseen annokseen ranskalaisten tilalle pyysin hieman enemmän kasviksia. Tuosta tuli 2€ lisämaksu ja ranskalaisten tilalle tuli todella kuiva salaatti (eikä lisäkasviksia kuten toivoin). Olisi pitänyt ne ranskalaiset valita vaikka peruna ei ruokavaliooni kuulu. :(
Kävin erikseen pyytämässä salaatinkastiketta, mutta tässäpä ravintolassa ei moista ole. Sain hieman oliiviöljyä että sain salaattini syötyä.
Lämpimät kasvikset olivat hapanimeläkastikkeessa, josta ei listalla mainintaa (en myöskään saisi sokeria syödä, joten melko tärkeää olisi tuostakin tieto, samoin kuin jos jossain on kastike jossa gluteenia yms).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.09.2013
Arvosana: 0

Tilasin 25 euron lankkupihvin, joka tuli pöytään nopeasti. Annos oli kuitenkin ehtinyt jäähtyä täysin. Pihvin kypsyydeksi olin pyytänyt mediumin, mutta kypsyys oli korkeintaan mediumin miinus. Tarjoilija pahoitteli annoksen kylmyyttä ja lupasi tuoda uuden. Pian sainkin uuden annoksen joka oli vähän lämpimämpi. Pihvin päällä ollut maustevoi MELKEIN pystyi sulamaan. Pihvi oli taakseen aivan raaka poislukien 2 millin paistopintaa. Koska palauttaminen oli turhaa jätimme annoksen siihen ja lähdimme pois. Sain siis 25 euron ranskalaiset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Olimme ravintolassa 1,45h ja söimme siitä ajasta 30min ja muuten odottelimme ruokaa. Paikkalla oli kyllä väkeä, mutta ruoka jota tilasimme ei ollut suuritöistä. Vuohenjuustohampurilainen oli ok, mutta annokseen ei kuulunut mitään muuta kuin hampurilainen keskellä pientä lautasta. Saaristolaiskalalautanen ja uudet perunat oli parempi, mutta siitä onkin vaikeaa saada hunoa, jos vain osaa keittää perunat. Muuten raaka-aineet oli vain aseteltava lautaselle. Aurinkoisella terassilla meren ääressä istuskellessa ja kiireettöminä odottelimme, muuten olisimme kyllä lähteneet pois :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kesätori 2, 21660 Nauvo - Reitti
050 3008841
http://www.biffi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita