Ei tietoa

Grilli-kahvio Seisakki

Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jäi todella huono kuva kokopaikasta. . Tarkoituksenamme oli käydä pikaisesti kahvilla eli ei muuta kuin 3 kahvikuppia käteen ja pannulle. Kuinkas kävikään, pannu lähes tyhjä ja ei myyjää lähellä. No, suunnitelman vaihdos pikaisesti ja 3 kaakaota sitten. Myyjäkin palautui kassan taakse ja maksoimme ostokset. Pöydässä sitten pajastui kupletin juoni, ne kaakaot oli pelkkää kuumaa vettä, ainoastaan kaakaota vähän väriä tuomassa!!! Jäi juomatta ja siirryimme oikeeseen kuppilaan. Emme tule toiste!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 0

Ihan älyttömän huono hampurilainen. En kehtaisi kyllä tuollaisia myydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2015
Arvosana: 0

29. 03 .2015 matkalla Mikkeli-Salo pysähdyimme illalla grillille pientä ruokaa mukaan. Kerroin että maksaisin myös yhden nakin koiralle vietäväksi, upea nuori mies laittoi 2 nakkia korvauksetta ja koiramme oli ikionnellinen. KIITOS sinulle todella upeasta palvelusta. t: matkalaiset

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 30.03.2015
Arvosana: 0

Älyttömän törkeä palvelu. Jäi myös karvas maku huonosta hampurilaisesta. Tänne en ikinä tule uudestaan!!! Enkä suosittele tätä paikkaa kenelle muullekaan!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 24.02.2013
Arvosana: 0

Nuorisoporukka huutaa pelikoneella, ja likaiset pöydät ympärillä, tosin mitä voi odottaa tienvarsiravintolalta. Keskiverto burgerit jotka tosin jäi syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2012
Arvosana: 0

Seisokki.
Nummelanharjulla, frisbeegolfkenttää vastapäätä sijaitseva sympaattinen maantiekahvila myy perinteisten kahvien, pullien, kaljojen ja sämpylöiden lisäksi perinteistä grillisafkaa - sekä lounasta. Sämpylätsekkaukset eivät ole luvanneet kummoisia, mutta lounasaikaan testaus antoi paljon enemmän. Mestan siisteyspisteitä en lähde tässä yhteydessä puimaan, ympäristö on autonkuljettajille riittävän tunnelmallinen. Terassitilaa on isommillekin seurueille.

Lohikeitto buffetkulhosta (sis. salaatit, ruokajuomat, leivät, kahvit) maksoi naurettavat 6,5 euroa. Koko hoito (kolme lämmintä lisäksi) oli alle 9 euron sekin. Salaattipöytä on okei. Peruskaman lisäksi mainio kanasalaatti. Pussileipä kuivaa. M-m-mutta mitäs ihmettä? Lohikeitto oli täydellistä., smetanapohjainen liemi käsittämättömän maukas. Sipulivihaaja kiittää, moiset kammotukset oli jätetty lillumasta. Pehmeä maku haettiin muilla aineksilla. Stadin Suomi-klassikot saavat puolestani ajella Hanko-Hyvinkää-tien varteen utelemaan reseptiä paikallisilta idästä tulleilta miehiltä. Montakohan lautasellista söin?

Muiden kumppaneiden nauttimat pääruuat eivät herätä vastaavanlaisia kehuja. Myyjä ei myöskään pystynyt selvittämään kaikkien buffetin tuotteiden sisältöjä. Ei edes nimiä.

Kaikki kuitenkin ylistivät keittoa monisanaisesti, se antakoon tälle arvostelulle pohjaa. Voin silti uskoa tason heittelyyn, meininki oli vähän senkaltainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 03.06.2011
Arvosana: 1

ranskalaiset ovat välillä jopa jäässä. pihvit ihan ok tosin välillä kun ottaa kaks samaa annosta ni toisella on kolme kertaa isompi pihvi ja toisella onneton käntty.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.06.2011
Arvosana: 0

Isot pihvit! Perus huoltoasema meininkiä. Isot annokset sopivalla hinnalla. Maussa ei valittamista eikä kummempia kehuttavaa. Sisustus ja miljöö hieman nuhjuinen ja ajasta jäljessä. Jos etsii isoja pihvejä sopuhintaan niin suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.03.2011
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2010
Arvosana: 0

loistava

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.10.2010
Arvosana: -5

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kantatie 25, 03100 Nummela - Reitti
+358 92224009

Vaihtoehtoisia ravintoloita