Avautuu 09:00

Kehräämön Kahvila

lounas ja kahvila
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruokalista alkaa 2. 1..2017 mutta etusivuilla maininta että ovat lomalla....?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: -1

Taannoinen hernekeitto lounaalla täyteläinen ja hyvän makuinen. Ruokailin Helsingissä asuvan, 13-vuotiaan pojantyttären kanssa ja myös hän kehui vuolaasti: "Parempaa kuin koulussa (Ressun lukio) - ja siellä on tosihyvä ruoka!"

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.09.2014
Arvosana: 0

Palvelu oli ihan mukavaa, mutta lounaspöydän ruuat jäivät syömättä. Tonnikalapastan makaronit oli ylikypsiä, siskonmakkarakeiton makkaranpalat kuivia (en ymmärrä, miten se on edes mahdollista) ja liharullien täyte tunnistamatonta. Lisäksi kaikki oli aivan liian suolaista. Jälkiruoka oli pulverista tehtyä moussea. Salaattipöydässä oli perussetti. Pakasteita, puolivalmista ja purkkiruokaa. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.09.2014
Arvosana: 0

Kävimme syömässä lounasta: Kalamurekepihvi ja Chili con carne. Kuiva eines kalamurekepihvi ja lihakastike pavuilla, jossa maustaminen oli unohtunut. Jälkiruoaksi jauheesta tehty kiisseli, todella pettymys. Kärpäsetkin häiritsivät ruokailua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 0

Ihan ammattitaitoisesti hoidettu ruokapaikka. Myös ulkoterassi parvekkeella. Vanhan talon rähjäisyys voi häiritä, mutta kahvila hieman muista tiloista erillään. Syöntipäivänä ihan maukas karjalanpaisti ja hernekeitto. Kotikalja turhan makeaa. Kahvi kuului hintaan. Meitä oli 4 hengen seurue ja aika tyytyväisiä oltiin. Lähinnä työpaikkaruokailun asiallista tasoa. Saatan tulla toistekin. Lounasaikaan aika paljon asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.06.2012
Arvosana: 0

Palvelu ystävällistä, annokset tuoreita. Seisova pöytä. Aina myös jälkiruokaa. Täällä olen syönyt parhaimman chapata täytetyn leivän!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pakaantie 1, 16300 Orimattila - Reitti
040-585 2395
http://www.kehraamonkahvila.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita