chinafood

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Heliopolis Lounas Buffa Lounasravintola

Pitääpä laittaa taas arvostelua, kun taso vaan paranee ja lämpimät ruoat tulleet myös valikoimaan. Viikon kohokohta, kun tänne pääsee syömään. Nykyään jopa ruuhkaa "sesonkiaikaan", ihmiset saattavat odotella pöydän vapautumista. Ystävällinen palvelu!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Macula lounasravintola

Eipä voi paljon kehua, salaattipöytä mitätön, toinen pääruoka toistamiseen oli loppu ja uunimakkaralla korvattu (jota emme syö) eipä jäänyt vaihtoehtoja...kolmatta kertaa en enää mene. olimme seurueen kanssa ja kaikki olivat samaa mieltä. Iso ----.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Someron Seurahuone

Raikas salaattipöytä löytyy eri vaihtoehtoja. Alkukeitto, kalaa, lihaa, makaronilaatikko. Lämpimiä sämpylöitä, tumma siemenleipää jonka päälle löytyi aitoa voita kahden levitteen lisäksi. Herkullinen unelma jälkiruoka, kahvin kanssa löytyi myös gluteenittomia keksejä josta iso plussa. Palvelu ystävällistä. Ainoa puute lämpimät vihannekset, jos ei perunaa halua syödä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Someron Seurahuone

Raikas salaattipöytä, runsas valikoima. Alkukeitto, kalaa, lihaa, makaronilaatikko ja kaiken huippu jälkiruokaunelma unohtamatta lämpimiä sämpylöitä ja tummaa "siemen"leipää.Oli jopa voita kahden muun levitteen lisäksi. Kahvin kanssa löytyi myös gluteeniton keksi, josta plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 0

Lounaspöytä 8€. Tilattavat annokset 6€. Keittolounas 5€.
Lounaspöydän antimet olivat maittavia. Salaattipöytää olisi toivonut vähän runsaammaksi.
Thaikokki aloittanut 2 viikkoa sitten, aitoa thairuokaa vähän miedompina kuin Thaimaassa suomalaisen maun mukaan. Kevätkääryleet hyviä. Hienoa, että saatiin tällainen ruokapaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Arvid baari, ravintola, klubi

Auraleike hajosi kastikkeen alla, oli voideltu kastikkeella jossa runsaasti rose-pippuria, ei ollut mainittu. (olen allerginen sille) kasvikset vetisiä Lisäksi annoksesta löytyi vaalea n.3 cm HIUS!. Ihan kuin kurjat kuppilat sarjasta.Salaattipöytä ++++++.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kehräämön Kahvila lounas ja kahvila

Palvelu ystävällistä, annokset tuoreita. Seisova pöytä. Aina myös jälkiruokaa. Täällä olen syönyt parhaimman chapata täytetyn leivän!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Heliopolis Lounas Buffa Lounasravintola

Kasvispainotteinen seisovapöytä, saa itse kasata annoksensa, yli 20 eri lajia. Lämmintä leipää eri makuja ja uutuutena päivittäin vaihtuva keitto. Itsetehtyä, raikasta. Egyptiläinen huippukokki. Voi varaukseta suositella. Reilunkaupan kahvia, latte, cappuchino.. KARPPAAJAN TAIVAS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.04.2011
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat