Keittiö auki

Cafe Lilja Etu-Lyötty

salaattibaari
Arvosana 3.6 / 5

Haluamme tarjota asiakkaillemme herkkuja ympäri maailmaa, ja meiltä saakin ruokaa kaikenlaiseen makuun. Teki mielesi sitten salaatteja, hampurilaisia, kanavartaita tai jättimäisiä kebab annoksia, meiltä ei tarvitse lähteä nälkäisenä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

ehottomasti laajin buffetti oulussa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.10.2020 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Buffet oli tarjonnaltaan laaja. Pizzaa, kebabia, tortillaa, perunoita, riisiä, falafelia jne. Perus salaatti tarjonta oli ok, mutta altaan mataluuden vuoksi hieman hankalia ottaa.

Valitettavasti ongelmaa vaikuttaa olevan siinä buffee ruokalan yhdessä tärkeimmistä asioista. Eli ruoan lämpötilassa. Pizzat olivat viileitä (ja melko mauttomia), perunat myös ja sen lisäksi kumimaisia. Ranskalaiset suorastaan kylmiä. Kebab oli haalean lämpöistä ja chili kastike ei omannut potkua.

Jälkiruoka ja tarjonta yleensäkin varsin laajaa. Jos lämpötila tarjonnassa olisi ollut parempaa olisin antanut 3/5, mutta haluaako joku oikeasti syödä tällaisia ruokia kylmänä tai haaleana?

Todennäköisesti jäi ainoaksi kerraksi tässä paikassa. Oulu tarjoaa monia parempia paikkoja samaan tai jopa hieman edullisempaan hintaan. Ihmetyttää, jos tällä ovat saaneet 2019 lounas buffet palkkion...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 07.09.2020
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Harjapäänkatu 33, 90400 Oulu - Reitti
088440855
http://www.cafelilja.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita