Lounas käynnissä

Flavour Palace

kiinalaista
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (17)

Haukiputaan Flavour paikassa ei kyllä kana annosta kannata tilata. Pari kertaa tilannut. Maku hyvä, mutta lihaa ei juuri ole. Peitetään saman värisillä kasveilla. Jos tilaa kanalla, niin olettaisi että sitä löytyy enemmän kun pari palasta. Muuten kyllä hyvät mausteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.09.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täysin raakaa kanaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: -2

Hain kaksi annosta friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeella. Sain kastikkeeksi vedellä jatkettua KETSUPPIA sekä pelkästään yhden salaatin kahta ruoka-annosta kohden. Enpä taida enää toista kertaa mennä tuonne enkä suosittele kenellekään tuota hapanimeläkastiketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista.
Liikaiset ravintola ja huono laatu ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: -1

Buffet lounas tosi hyvä hinta-laatusuhde! Vihdoin paikkaa syystä, että omistaja kovasanaisesti keskusteli/riiteli työntekijän kanssa. Käyn siellä uudestaan "boikottiajan" jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2014
Arvosana: 0

Lounasbuffet on ihan ok. Mausteet eivät ole kummoiset ja kasviksia saisi olla enemmän ja monipuolisemmin. Uppopaistettu kana taikinakuoressa oli mielestäni parempaa kuin monessa muussa paikassa Oulussa. Take away annokset ovat jättimäisiä. Palvelun taso riippuu täysin työntekijästä, omalle kohdalle on sattunut sekä huomaavaista että töykeää palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Kävin maanantaina noin kello 18. Ketään muuta ei paikassa ollut. Alkukeittona jotain kanakeittoa. Ainoa maku oli chilin maku. Muuten vetisen makuista. Koostumus paksuhko ja hyvä. Pääruokana chili kanaa. Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista. Menin ravintolaan näiden suositusten takia, mutta ihmettelen mistä ne hyvät arvostelut ovat tulleet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

Perheemme arjen vakipaikka, kotona harvoin käyvät aikuiset lapset haluavat aina tänne, koska pääkaupungista ei ole löytynyt vertaista. Perheyritys, jonka omistajat kotoisin Pekingistä ja olleet jo pitkään Oulussa, mutta kielitaidossa puutteita. Palvelu ystävällistä.

Vuosien kokemuksella voin suositella listalta Hoisin porsasta, kanan ystäville Satay tai voimakas valkosipuli. Tahatonta huumoria annosten nimissä, "turisevana" pannulla tarjotut hyviä, siis tirisevät kuumalla rautapannulla. (Silkki)tofun ja mietojen makujen ystäville suosittelen tofua ja herkkusientä. Parasta kaikista: Gulao-kana, joka sulaa suussa (karamellisoitu), joten ei laihduttajille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Odotukset olivat arvosteluiden perusteella korkealla. Ruoka oli kuitenkin rasvaista, lihaista, keskivertoa. Olen syönyt parempaakin kiinalaista. Kastikkeissa ei juurikaan ollut kasviksia, mitkä mielestäni kuuluvat kiinalaiseen ruokaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Saaristonkatu 5, 90100 Oulu - Reitti
(08) 5573918
http://www.flavourpalace.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita