Ei tietoa

Pikkelssi, Bistro & Putiikki

lounas lähiruoka
Arvosana 4.8 / 5

Arvostelut (7)

Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen. Ruuat epämääräisen näköistä ja makuista mössöä. Kiireen näkee henkilökunnasta. 2/2017
Taso pysynyt hyvänä. Sämpylät ja leivät edelleen makoisat. Veriletut olivat kuin äidin paistamat, nam! Ruuhkaa 11-12 välillä, kannattaa mennä puolenpäivän jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.02.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme lounaalla kyseisessä paikassa ihan summamutikassa navigaattorin ehdotuksella, kun etsimme kyseiseltä alueelta lähellä olevaa lounaspaikkaa. Pikkelsissä oli aivan mahtava lounas! Todella monipuolinen ja maittava. Kerrankin sellainen lounaspaikka missä ruoka ei maistunut einesruualle vaan oli tehty hyvistä raaka-aineista. Asiakaspalvelu oli paikassa loistavaa! Emme ole paikkakuntalaisia, joten poikkeamme aivan varmasti ensi kerrallakin kyseisessä paikassa lounaalla!

+ erityisruokavaliot huomioitu!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Loistava lounaspaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Oulun paras lounaspaikka ruokansa puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Tutustuin tähän lounaspaikkaan kesällä ja jäin koukkuun. Erittäin hyvää ja monipuolista lounasruokaa sekä ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: 0

Kesälomalla poikettiin syömään johonkin missä ei ennen käyty lounaalla. Ajosuuntana toimi edellisen kommentoijan positiivinen teksti.

Lounaspaikka ja ajaa valitsemansa polun loistavasti. Kanelikana oli kunnolla muhitettu ja palvelu ystävällistä. Salaattipöytä oli raikas ja monipuolinen. Oli myös kasvisvaihtoehtoa ja salaattipöydästä itsessään olisi saanut jo hyvän lounaan. Hyvä mieli jäi. Jokaisen euron arvoinen. Käy kirppisreissun yhteydessä:)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 0

Herkullinen lounaskokemus. Paikka oli ihan tuntematon ja suositteltuna tutustuin. Hyvät raaka-aineet (kokki antoi kuvauksen mistä satamasta kalat oli aamulla haettu yms) ja maukkaat ruuat. Erinomainen hinta-laatusuhde. Hieman miinusta tylsästä sisustuksesta, mutta toisaalta lounaspaikalle se sallittakoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Iskontie 3, 90570 Oulu - Reitti
044 520 9941
http://www.pikkelssi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita