Keittiö auki

Pikku Thai

Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen vieraillut tässä ravintolassa useita kertoja vuosien varrella lounaalla ja illallisella enkä koskaan pettynyt. Oulun monipuolisin thai-menu, listalla muistaakseni yli 70 ruokalajia ja vaihtoehtoja löytyy miedoista tulisiin. Ravintolamiljöö on viihtyisä. Mukava paikka istahtaa rauhassa hyvän ruuan äärelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.01.2017
Arvosana: 0

Tämäkö vietnamilais-thaimaalaista lounasruokaa? Ei tietenkään, vaan suomalaistettua kiinalaistyylistä yleis-itäaasialaista apetta. Sitä paitsi buffet-tarjoilu oli loppu jo reilusti ennen kahta, vaikka lounasaika kestää kolmeen. Apea tarjoilijatar esitteli lounaslistan, ja siitä (jätti)katkaravut parsakaalin ja punasipulin kanssa osterikastikkeessa vaikutti parhaalta. Alkuruoaksi oli tarjolla mehukasta valkokaalisilppua, talvikalveita tomaatinlohkoja ja salaatinlehtiä vihreiden oliivien kanssa. Todella viet-thaimaalaista! No, oli tarjolla sentään katkarapukeksejä. Plussa tuli noutopöydän reunalle asetetusta nuoc mam pha -kupista. Muualla tätä pöytämaustetta ei sitten ollutkaan, mistä miinus.

Erikseen minua varten valmistettu annos näytti heti pettymykseltä, siinä ei ollut asiaan kuuluvia tuoreyrttejä lainkaan. Annos oli pienoinen ja yllättävä; neljä jättikatkaravun pyrstöä, punasipulia, parsakaalia sekä yksi ruusukaalin puolikas. En millään keksinyt, miten ruusukaali sopisi vietnamilaiseen ruokaan. Hymytön tarjoilija toi vielä pienen kupillisen jasmiiniriisiä sekä pikkukupin kaikkea muuta kuin asiaankuuluvaa chilikastiketta. Sitten hän yllätti tuomalla vielä veitsen. Olen kyllä tottunut syömään thaimaalaisia ruokia haarukalla ja lusikalla. Entä annoksen maku? Yrttien puuttuessa sitä ei juuri ollut, eikä ruusukaalin päällekäyvyys parantanut asiaa.

Jälkiruoakateen eleetön ja ilmeetön tarjoilijatar ilmoitti kysyttäessä olevan ”tavallista suomalaista teetä”. Niin, tietysti vietnamilais-thaimaalaisessa ravintolassa tarjotaan Earl Grey -pussiteetä. Muuten, mikäli joku on erehtynyt luulemaan vietnamilaisten ja thaimaalaisten olevan synnynnäisiä palveluammattien virtuooseja, kannattaa käväistä tässä ravintolassa korjaamassa harhaluulonsa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.12.2016
Arvosana: 0

Kolmen ruokalajin menu noin 30€ keitto oli aika lirua, perus "purkkitavaraa" itse tehdyt chili-mössöt yllättivät positiivisesti.. Pää/jälki ruuat bueno.. Paras puoli vuosienkin jälkeen tässä paikassa on se että aina saa syödä rauhassa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 21.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Great Tom Kha Gai

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: -2

Todella hyvä oriental ruokapaikka. Loistava chilikastike. Buffetissa ruoka tuoretta & hyvin tehty. Vihannekset sopivan rapsakoita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: -2

Thaimaalaiselta näyttävä nainen toivottaa sisään. Thaimaalainen vaimoni huomaa jotain.Ollaanko thaimaalaisessa paikassa?Khao pad goongissa? niin goongissa herneitä ja maissia ei taida ihan aitoa olla..Vaimo tilaa khao pad kanalla jossa puolet on bambua ei näin..makua ei nimeksikkään..en suosittele..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.02.2015
Arvosana: 1

Ruoka peruskauraa. Ei jäänyt mitään mieleen, mutta ei myöskään mitään erityisen kielteistä. Peruspaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Hain pari take a way annosta joissa ehkä thaimaalaisinta oli riisi. . Enpä odottanut annoksessa törmääväni minimaisseihin, purkki ananakseen ja sieniin.. Eniten mietitytti, että miten pakaste vihanneksista tehtyjen mössöjen tekoon sai kulumaan 40min aikaa. Onneksi oli niin kova nälkä, että pystyin oman annoksen syömään melkein kokonaan. Kumppanilla ei ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 0

Maukas, hyvä ruoka. Hyvä palvelu. Ensin luulimme eksyneemme väärään paikkaan, kun paikka oli lauantai-iltapäivänä ihan tyhjä. Lopputuloksena olimme oikein tyytyväisiä löytöömme. Suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 0

Kävin monen vuoden tauon jälkeen hyvien arvostelujen saattelemana, mutta taidan jättää käynnit tähän kokeilukertaan. Annokset olivat hyvin samankaltaisia joka kadunkulmasta löytyvien bulkkikiinalaisten kanssa ja todellinen itämainen ruokaelämys jäi kyllä aika kauas. Kookosmaitokastike oli vetistä ja mautonta lirua, tulisuutta ei ollut nimeksikään tosin sitä saa varmaan pyytämällä lisää mutta mausteettomuutta sekään ei korvaa. Annos ei ollut kovin täyttävä ja Oulun pari muuta thai-paikkaa vetää muutenkin pitemmän korren.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Asemakatu 29, 90100 Oulu - Reitti
08 37 0889

Vaihtoehtoisia ravintoloita