Avautuu 10:30

Ravintola Da Max

Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (9)

Kotiin kuljetettuna special kebab laatikko oli täynnä riisiä. Seassa pari hassua kebabsuikaletta ja muutama lohkoperuna. Ruoka oli ihan ok makuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistavat annokset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2016
Arvosana: -1

Hyvät ruuat. Mutta en ikinä astu kyseiseen ravintolaan. Rahat hävis tililtä. Suuri kiitos!!!! Toivottavasti käytitte rahat fiksusti ja viisaasti. Levitän sanaa ja toivon että jossain vaiheessa kolahtaa teidän omaan nilkkaan. Harmittaa suureasti että teette nuin hyvää sapuskaa mut sit kopioidaan pankki kortteja. Poliisille on ilmoitettu ja toivon hevosen paskaa jatkoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.09.2015
Arvosana: -1

Tulimme suosittelusta, ja onneksi maltoimme etsiä ravintolan vieraspaikkakuntalaisina. Ystävällinen palvelu. Valtavat pizzat, sopivasti täytettä ja hyvältä maistui. Annoksen kruunasi välimeren tuoreelta yrtiltä tuoksuva oregano, jota sai salaattibuffasta. Asiakasystävällisyyttä ilmensi itsepalveluna foliorulla tiskillä, josta näin asiakkaan hakevan ja käärivän lopun ruoan mukaan. Konstailematonta ja hyvä tunnelma!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: -1

Käyn lähes viikottain syömässä pizzaa. Viime vuoden aikana pizzojen laatu on vaihdellut kovasti. Saa jännittää, että millainen pizza milloinkin tulee. Välillä ei ole täytettä juuri ollenkaan, välillä pää täytettä ( esim. kebab) saa etsiä. Välillä on todella pieni pizza jne. Riippuu, että kuka kokeista on paikalla. Silti se kebab pizza on vaan niin hyvää sen majoneesin kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Yllättävän hyvä hamppari. Sämpylä ei mitään hötöä, ja hampurilaisen pihvi jopa oikein hyvä. Ruoka oli huomattavasti parempaa, kuin sisustus antaa ymmärtää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: -1

Olin syömässä DaMax ravintolassa. Tilattuani ruoan jouduin odottamaan sitä tosi kauan. Huomautin asiasta henkilökunnalle,koska huomasin jälkeeni tulleiden asiakkaiden saavan ruokansa paljon ennen minua. Tilaamani ruoka oli tavallinen pitsa. Kävi niin, että henkilökunta kertoi heidän unohtaneen minut ja tilaukseni. Mutta anteeksipyyntöä he eivät missään vaiheessa esittäneet. Sitten he tarjosivat minulle väärää ja palanutta pitsaa, josta kieltaydyin. Kysyin johtajaa, mutta he eivät vastanneet minulle.Jätin siis minulle tarjotun pitsan ja maksamani rahat sinne ja poistuin. Palvelu oli ala-arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2013
Arvosana: 0

Pizzat isoja ja runsastäytteisiä, palvelu nopeaa ja iloista, joskin kiirettä usein tarjoilijapoloisilla. Kebabit aivan loistavia, maxin oma (salainen?) majoneesi vie aivan kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.07.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppurienkatu 5, 90100 Oulu - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita