Keittiö auki

Suola-Aitta

ravintola
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin ylihinnoiteltu, jos ottaa huomioon tarjoilijoiden käyttäytymisen. Odottelimme listoja ja juomatilausta pöydässä pitkän tovin, tarjoilija ei edes vilkaissut ohimennessään. Lopulta kävimme itse hakemassa listat sisältä, eikä edes tervehdykseemme vastattu. Juomat vihdoin tilattuamme niitä saimme odotella myöskin melko pitkän tovin. Ihan hyvää ruokaa, pitsat pieniä. Missään vaiheessa tarjoilija ei kysynyt, saako olla lisää juotavaa, ja jälkiruoasta ei sanallakaan mainittu. Tuohon hintaan toivoisin parempaa palvelua. Nätillä paikallahan tämä ravintola kyllä on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.08.2015
Arvosana: -1

Food was so awesome. We didn't expect such a wonderful food over there. Everything was so nice. Time went well. Thank you keltainen aitta and suola aitta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: -1

Halpa majoneesi ei sovi hampurilaiseen. Sämpylä kuminen ja annos täysin ylihinnoiteltu. Suosittelen ennemmin menemään mcdonaldsille. Saa halvemmalla parempaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -1

Kaunpungin maistuvimmat burgerit. Koko ja maku kohdallaan. Söimme ulkona jossa ihanat tori/meri maisemat. Seuraavaksi täytyy maistaa lihaleipa, kun tarjoilija niin vuolaasti puhui sen puolesta! Suosittelen, jos ei ole hirveä kiire. Hyvää settiä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: -1

Söimme pizzan puoliksi ja saimme molemmat vatsat täyteen. Olivat juuri ottaneet käyttöön uuden pizzapohjataikinan ja se oli tosi hyvä ja sopivan rapea. Ehkäpä paras pizzapohja Oulussa. Parannusehdotuksena juuston määrää voisi vähentää ja puolestaan tomaattikastikkeeseen panostaa enemmän. Menemme ehdottomasti toistekin. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

BBQ-hampurilainen aivan upea salaatilla. Hintava, mutta paikka hieno - Oulun torilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.08.2014
Arvosana: 0

Kuinka on mahdollista että kaikki ravintolan tarjoilijat ovat kokemattomia kömpelyksiä! ? Olisin voinut jälkiruokaakin ottaa mutta eipä lisämyynti heitä kiinnostanu ja laskua sai odotella likaisessa pöydässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Lounasaikana arkipäivänä ruoka tuli kohtalaisen nopeasti. Juomat täysin ylihinnoiteltuja ja ruokakin suolaisen hintaista. Maistui sinänsä hyvältä mutta suolihuuhtelu ruuan jälkeen ei tuntunut miellyttäväötä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Listalla oli vain kaksi kasvisvaihtoehtoa, joista toinen oli loppu. Päädyin vaihtoehtojen puuttuessa ranskiksiin ja alkuruoka salaattiin. Ranskalaiset olivat hyviä ja niitä oli runsaasti, mutta salaatti oli puolestaan todella ylihinnoiteltu. Se koostui kahdesta tomaatti viipaleesta, kahdesta mozzarella viipaleesta ja kahdesta munakoiso viipaleesta, ruokaa ei ollut 6,5 €:lla nimeksikään.

Palvelu oli muutoin ok, kiireisenä iltana ruokia sai odottaa n. puoli tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Kauppatori 2, 90100 Oulu - Reitti
(08) 530 6757
http://www.ravintolasuola-aitta.fi/