Keittiö auki

Putaan Pizzeria

pizzaa & kebabia
Arvosana 4.8 / 5

Loistava pysähdyspaikka 4-varrella, Putaanportin kupeessa. Viihtyisä ja tilava ravintola-pizzeria terassin kera, jossa kylän suurimmat pizzat ja herkulliset kebabit. Pysäköintitilaa reilusti, lapsille oma leikkikulmaus ja lastenhoitohuone. Soita ja nouda tai nauti paikan päällä! Täältä et jatka matkaasi nälkäisenä - tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Matkalla Ivalosta Helsinkiin piti keksiä Nelostien varrelta ruokapaikka, eikä parempaa ilman suurta koukkausta olisi voinut osua! Aivan älyttömän hyvä ja lämmin palvelu, ihana tunnelma, Pizzat olivat todellakin järkyttävän suuret, puolet piti pakkaa mukaan, mutta sehän ei haittaa. Maku keskivertoa hieman parempi. Tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 0

Ohikulkumatkalla vaimon kanssa pohjoiseen. Perinteiseen tapaan pysähdyimme pizzeriassa, joka ei tälläkään kertaa pettänyt. Erinomaista pizzaa eikä taatusti jää nälkä. Palvelu kohdillaan ja siistit tilat tekivät ruokailusta miellyttävän. Mukava palata uudelleen lomien jälkeen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 3

Muuten hyvä paikka, mutta raaka-aineisii vois vähän panostaa. Ikävää kun kinkku esimerkiksi on halvinta mahdollista ja siitä löytyy vaikka mitä luiden sirpaleita. Sekä suolapitoisuus alkaa olemaan jossain pilvissä, vettä saa juoda monta litraa ruokailun jälkee.
Mutta asiakaspalvelu on hyvää! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 2

Laatu mennyt huonommaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2015
Arvosana: -1

Palvelu erittäin ystävällistä, pizzat hyviä. Kerrassaan loistava kokemus ja ravintolan tilat siistit ja puhtaat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 3

Kävin tänään toista kertaa syömässä siellä ja kiireestä huolimatta palvelu ja ruoka olivat erinomaista. Henkilökunta mukavaa ja avuliasta, vaikka heillä hommaa riitti tilauksien kanssa. Odotus palkittiin ja pizzat olivat parhaimpia mitä olen koskaan syönyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 3

Ruoka on hyvää, mutta liian usein löydän pizzastani jotain mitä en ole sinne tilannut. Tämä käy usein varsinkin silloin kun Fredi ei itse ole töissä. Tarkkaavaisuutta pienempi poika tai tämä asiakas hakee pizzansa muualta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.12.2014
Arvosana: -2

Suosittelen paikkaa lämpimästi! Poikkesin ohikulkumatkalla ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa, jota on tuttavat niin paljon kehuneet ja kehut paikka on ansainnut. Hyvät ja todella isot pitsat, huomaavaiset ja ystävälliset tarjoilijaneidot ja koko henkilökunta, sekä siistit ja viihtyisät tilat. Varmasti poikkean toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2014
Arvosana: 0

Muuten ok sapuskat, mutta toisella työntekijöistä ongelmana tehdä aina väärät annokset. Myös henkilökohtaiset ongelmat näkyvät palvelussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: -3

Olen käynyt paikassa kahdesti ohikulkumatkalla ja voin ehdottomasti suositella. Viihtyisä ja siisti paikka, mukavat tarjoilijat, erittäin isot ja maukkaat pitsat hyvään hintaan. Tästä pitsasta tulee mahat täyteen kahdelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Putaanportintie 5, 44800 Pihtipudas - Reitti
014-562022

Vaihtoehtoisia ravintoloita