Bonbon

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Goodwin the Steak House pihviravintola

Alkupalaksi syödyt broilerinsiivet olivat yksinkertaisesti parhaat, mitä olen koskaan syönyt! Pihvi (New York) oli hyvää, täytyy myöntää että olen syönyt myös parempaakin, mutta oli tämäkin keskivertoa parempi.
Kokonaisuus erittäin hyvä, palvelu oli myöskin esimerkillistä.
Mennään varmasti uudelleen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 7

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Paljon kehuja saanut burgeri jäi keskitasolle.
Maku oli lähinnä mitääsanomaton, lihan kypsyys oli hyvä. Kyljessä tulevat ranskikset olivat jostain kumman syystä vain 2-4 sentin mittaisia ja erittäin suolaisia.
Annos kokonaisuudessa OK, mutta hinta (18,50 e) on kyllä mielestäni ihan liikaa. Plussaa palvelusta, erittäin miellyttävä ja hauska nuori tarjoilijamies.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.03.2016
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Fregatti suomalaista

Kävimme testaamassa uudistuneen Fregatin, joka ikävä kyllä jäi todennäköisesti viimeiseksi kerraksi.
Selvästi Treffipubia jäljittelevä Fregatti on jäänyt idean tasolle. Ruokalista, hiiligrilli ja hintataso ovat lähes identtisiä. Noh, itse ruokaan kokemukseen; Ravintolaan tullessa, ei kulaan ottanut vastaan/tervehtinyt/ohjannut pöytään. Tilaukset siis teimme omavaltaisesti suoraan tiskiltä. Alkupalana caesarsalaatti oli ihan ok, hieman liian suolainen. Pääruokana ribsit olivat rasvaisimmat mitä olemme koskaan syöneet. Lisänä piti tulla barbeque-kastiketta, mitä ei kuitenkaan ollut. Talon burgerin (18e) luulisi sisältävän itsetehdyn pihvin, mutta pihvi oli nii suoraan halpispakasteosastolta. Mauton, suorastaan ällöttävä. Jäi osat syömättä molemmista pääruoista. Lisukkeena tulleet ranskalaiset peruskauraa ohessa tarjotun aiolin kanssa. Mutta hinta-laatusuhde ei valitettavasti kohtaa yhtään, joten tuskinpa tulee uudelleen mentyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 03.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Erittäin hyvä ja lämmin palvelu, tunsi itsensä tervetulleeksi. Syötiin vartaat ja en voi muuta kun suositella, älyttömän hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Putaan Pizzeria pizzaa & kebabia

Matkalla Ivalosta Helsinkiin piti keksiä Nelostien varrelta ruokapaikka, eikä parempaa ilman suurta koukkausta olisi voinut osua! Aivan älyttömän hyvä ja lämmin palvelu, ihana tunnelma, Pizzat olivat todellakin järkyttävän suuret, puolet piti pakkaa mukaan, mutta sehän ei haittaa. Maku keskivertoa hieman parempi. Tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pirkon Pirtti

Erittäin hyvä kokemus. Alkupalaksi syöty vihersalaatti oli ehdottomasti yksi parhaista vihersalaateista, joita olen syönyt. Eli ei pelkästään paria eri salaattia, vaan vihanneksia ja pähkinöitä hyvässä öljyssä. Pääruokana Lapin kalat oli erittäin maistuva! Hieman ehkä suolaa olisin lisännyt, mutta selkeästi hyvä annos. Myös seuralaiaset kehuivat omia liha-annoksiaan. Palvelu tasaisen hyvää koko illlan. Menisin uudelleen, ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kulta Leopardi kiinalaista

Huonoin kiinalainen buffetti, jossa olen käynyt.

Kävimme syömässä lauantaina kello 16.00, jolloin Porttipuiston kokoisessa ostoskompleksissa luulisi riittävän kysyntää buffet-ravintolalle. Noh, tämä ravintola oli typötyhjä. Sen olisi tietenkin pitänyt kertoa jo jotain.

Ruokavalikoima oli suppea verrattuna muihin buffetteihin. Ruoka ei maistunut yhtään miltään. Possussa oli mukana läskisiä paloja ja kaikki kastikkeet tuntuivat paksuilta ja jauhoisilta. Edes pöydässä oleva chili ei pelastanut makuelämystä, sillä se lähinnä muistutti sweet chiliä, ei siis sellaista normaalia kiinalaisen ravintolan chiliä.
Luulen, että ruuat olivat lisäksi seisseet tarjolla tunteja.

Ei todellakaan mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Nerone italialaista/pizza

Kaksi annosta, kanaa tomaatti-valkoviini kastikkeessa sekä härkää tomaatti-punaviini kastikkeessa olivat erittäin hyviä; makua löytyi paljon ja annon oli erittäin suuri. Myös naapuripöytiin viedyt pizzat näyttivät herkullisilta. Palvelussa voisi olla kohentamisen varaa, hymyhän ei maksa mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit