Avautuu 14:00

Ravintola Fregatti

suomalaista
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (27)

Fregatin pizza oli iso pettymys. Hinta on se 15 euroa ja maistui kuin päivän vanhan pizzan olisi heittänyt mikroon ja siitä suoraan vaan lautaselle. Löllö pohja, ei ollenkaan rapeutta. Sitkeää ja liian paljon juustoa. Normi pizzerioista saa jopa parempia pizzoja. Asiakaspalvelussa ei vikaa, mukavia ja ystävällisiä tarjoilijoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme testaamassa uudistuneen Fregatin, joka ikävä kyllä jäi todennäköisesti viimeiseksi kerraksi.
Selvästi Treffipubia jäljittelevä Fregatti on jäänyt idean tasolle. Ruokalista, hiiligrilli ja hintataso ovat lähes identtisiä. Noh, itse ruokaan kokemukseen; Ravintolaan tullessa, ei kulaan ottanut vastaan/tervehtinyt/ohjannut pöytään. Tilaukset siis teimme omavaltaisesti suoraan tiskiltä. Alkupalana caesarsalaatti oli ihan ok, hieman liian suolainen. Pääruokana ribsit olivat rasvaisimmat mitä olemme koskaan syöneet. Lisänä piti tulla barbeque-kastiketta, mitä ei kuitenkaan ollut. Talon burgerin (18e) luulisi sisältävän itsetehdyn pihvin, mutta pihvi oli nii suoraan halpispakasteosastolta. Mauton, suorastaan ällöttävä. Jäi osat syömättä molemmista pääruoista. Lisukkeena tulleet ranskalaiset peruskauraa ohessa tarjotun aiolin kanssa. Mutta hinta-laatusuhde ei valitettavasti kohtaa yhtään, joten tuskinpa tulee uudelleen mentyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 03.04.2016
Arvosana: 0

Osan henkilökunnan käytöksessä paljon parannettavaa. Kohtuu hyvän ruoan kanssa olisi mukava saada myös hyvää palvelua. Ruoka-allergioiden huomiointi näyttää olevan paikka paikoin jotenkin vastenmielistä. Myöskään ruokien sijoittelussa ei ole otettu huomioon ruokien kontaminaatiomahdollisuutta. Eli allergisoivaa ainetta sisältävä ruoka on allergisoimattoman ruoan takapuolella. Taitaisi olla Sukula taas tarpeen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

Pitsa hyvä ja maukas, samoin lohikeitto. Vuohenjuusto salaatti pettymys, hinta korkea ja laatu kotikutoinen, pieni vuohenjuusto pala salaattikasan päällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

Sijainti hyvä, ruoka hyvää, mutta vähän olisi parantamisen varaa.

Olen käynyt lounaalla Fregatissa varmaan kymmeniä kertoja, ja ikävä kyllä lähes jokaisella kerralla lounaslistan ruuat ovat muuttuneet/loppuneet päivän mittaan. Esimerkiksi lihakeitto muuttunut porkkanasosekeitoksi, perunamuusi paistetuiksi perunoiksi yms.

On ikävää tulla paikalle tietyn annoksen takia vain huomatakseen ettei sitä olekkaan tarjolla.

Ruoka itsessään onkin kyllä hyvää, ja kassapalvelut nopeita, pisteet siitä. Ravintola on myös siistissä kunnossa eikä vanhoja astioita pyöri pöydillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

henkilökunnan palvelualttiudessa ja ystävällisyydessä
on
paljon parantamisen varaa, usein myös esim.erikseen maksettu kahvi
(2€) livahtaa suoraan tarjoilijan taskuun eikä kuittia titenkään tarjota.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.12.2014
Arvosana: 0

Tarjoiljakunta katsoo vain alaspäin eikä "hae" asiakakuntaansa, kun kättä heiluttaa heilutellaan takaisin. Luullen varmaan jotain muuta... Omistajana en katsoisi päivääkään vaikka ystävällinen muuton olen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: 0

täyttä paskaa ja henkilökunta täysiä sikoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: -4

Ruoka ala carte listalla on hyvää, palvelu on toisinaan vähän hidasta kylläkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: -1

kävimme syömässä viime viikolla ystävien kanssa lounasaikaan ja olisimme halunneet syödä listalta,mutta tarjoilijan mukaan lounasaikaan saa vain lounasta.listaruuat on ihan hyviä mutta lounas on pettymys kerta toisensa jälkeen.täytyy siis käydä syömässä illalla jos sillonkaan.mieluummin antaisin rahani teille kuin chicosiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 950€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valkopaadentie 1, 00980 Helsinki - Reitti
09-3433362
http://www.ravintolafregatti.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita