Rastilanreiska

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: King Kebab pizza/kebab

Kebab ravintoloiden aatelia.
Ruoka aina hyvää, tuoretta, nopeasti valmista ja annoskoot todella isoja. Asiakaspalvelusta ei koskaan moitteen sanaa! Päinvastoin, parempaa saa oikeasti etsiä. Monessa paikassa on kebabbia tullut syötyä ja kyllä tämä paikka aivan varmasti top-3:ssa on. Hinnat kilpailukykyiset ja sisältä paikka on.. no jos ei upea niin ainakin keskiverto kebab paikkaa huomattavasti modernimpi.

Ainoa miinus siitä että paikasta ei saa enään yöllä ruokaa, ennen oli auki viikonloppuisin 05 saakka. Nykyään taitaa sulkea jo puolilta öin. Muuten; jatkakaa samaan maalliin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Morrison's Grill & Green Amerikkalainen keittiö

Miellyttävä miljöö ja nopea palvelu.

Burgerit maksaa alle kipurajan (15€), tulivat yllättäen todella nopeasti vaikka paikka olikin suht täynnä. Hampurilainen oli hyvä, lohkoperunat vähän mitään sanomattomat, eivät maistuneet oikeastaan miltään.

Kaiken kaikkiaan oikein mukava burger paikka ihan ytimessä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Fregatti suomalaista

Sijainti hyvä, ruoka hyvää, mutta vähän olisi parantamisen varaa.

Olen käynyt lounaalla Fregatissa varmaan kymmeniä kertoja, ja ikävä kyllä lähes jokaisella kerralla lounaslistan ruuat ovat muuttuneet/loppuneet päivän mittaan. Esimerkiksi lihakeitto muuttunut porkkanasosekeitoksi, perunamuusi paistetuiksi perunoiksi yms.

On ikävää tulla paikalle tietyn annoksen takia vain huomatakseen ettei sitä olekkaan tarjolla.

Ruoka itsessään onkin kyllä hyvää, ja kassapalvelut nopeita, pisteet siitä. Ravintola on myös siistissä kunnossa eikä vanhoja astioita pyöri pöydillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Rastila Express kebab-pizzeria

Aluksi täytyy mainita että tämän entisen Rastila Expressin tiloissa toimii nykään Helikaani niminen pizzeria.

Muutama annos on tullut paikassa testattua (Special kebab (9€) ja Pippuripihvi (14€)).
Molemmat annokset olivat reilun kokoisia, Kebab liha oli paremmasta päästä ja ranskalaiset hyvin duunattuja. Miinusta täytyy antaa siitä että tiskille rakennettu vesihana antaa vain lämmintä vettä ja kylmää on tarjolla vain vessasta.

Pippuripihvi oli todella ohueksi hakattu, mutta maultaan ihan ok. Kastiketta olikin sitten ihan liikaa eikä se ollut edes hyvän makuista.

Ruuat tässä paikassa maksavat hieman enemmän kuin muissa alueen paikoissa, eikä tämä oikeastaan erotu edukseen parhaista Vuosaaren-Itäkeskuksen alueen paikoista. Luulen että tulee käytyä aika harvoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Keko pizza/kebab

Yksi niistä paremmista kebab paikoista.

Saavuin lounas aikaan ja päätin syödä kebabin lohkoperunoilla. Alkupalaksi sai salaattia ja pitaleipää. Ei moitittavaa. Noin kymmenen minuutin odotellun jälkeen annos saapui, ja se oli valtava. Varmasti yksi suurimmsita kebab annoksista joita olen koskaan syönyt. Kaikenpäälle oli vielä ihan hyvän makuinenkin.

Tänne kannattaa siis poiketa jos on oikeasti ISO nälkä. Kahdeksan egen lounaaseen kuului siis: salaattipöytä, pitaleipä, kahvi, limu ja mikä vain "normaali" kokoinen annos listalta. Painotan vielä loppuun että tämän paikan "normaali" on todella paljon isompi kuin muiden vastaavien "normaali".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Dragon Glory kiinalaista

Ruoka ihan ok, hiukan mautonta omaan makuun. .
Kaikinpuolin tasapaksu annos, ei kuitenkaan hinnalla pilattu.
Kyllä tätä nälkäänsä syö mutta ei tämä mitenkään erityisellä tavalla erotu muista itä-helsingin kiinalaisista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sivuraide Kurvi pizzaa, leikkeitä

Vitosen kinkku ananas, sivuraiteen vakio.
Tätä on tullut syötyä vuosi tolkulla aina näillä nurkilla liikkuessa ja koskaan se ei ole pettänyt. Lätty on ohueksi leivottu, mutta halkaisijaltaan todella iso. Helppo syötävä vaikka ihan käsin, ei valahda täytteet pois kun nostaa slicen suuhun. Paikka perus Kurvia, ei mitään sen ihmeellisempää. Mutta tarvitseeko ollakkaan? Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Katukeittiö kiinalaista, grilliruokaa

Katukeittiö, kontulan "maaginen" yöruokala.
Sisään eksyin kuitenkin rehdisti keskellä päivää, ja uskalatauduin syödä paikan päällä.

Tilasin listalta naudanlihaa chilikastikkeessa annoksen. Ruoka valmistui nopeasti ja tarjoiltiin konstailematta pahvilautasella ja kertakäyttö aterimilla varustettuna. Ensimmäinen ihmetyksen aihe oli se että annoksen päälle oli ripoteltu hodareista tuttua kuivasipulia. Annos ihan kiva, ei mitään erityistä mutta harva sitä katukeittiöltä odottaakaan. Annoksen syötyä jäi vielä pieni nälkä ja päätin tilata hampurilaisen. Hamppari paljastui perus grilli mätöksi ja parin euron hintaisena täytti ruutunsa juuri niin kuin pitikin. Jos kontulassa päin asuisin tulisi täällä varmaankin asioitua huomattavasti useammin, nyt jää sijaintinsa vuoksi ehkä hieman paitsioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kimene Kebab kebabia

Suosittelujen perusteella päätin tutustua Kimeneen. Ravintola on niin kauan samalla paikalla nököttänyt kun minä Itiksessä olen asioinut. Lähes kaikki muu itiksessä on jo kertaalleen muuttanut, tai kadonnut kokonaan mutta Kimene vaan porskuttaa. Jotain heidän siis täytyy tehdä oikein.

Päätin tilata Special Kebabin johon siis kuuluu: ranet, riisi, kebab-liha, salaatti ja pari uppopaistettua kanan palaa. Ruoka tuli nopeasti ja sitä oli reilusti. Annos oli ihan hyvä, ranskalaisia ei mausteta valmiiksi ollenkaan mutta onneksi pöydissä pyörii ranskalaismauste purkkeja. Riisistä ei mitään erityistä sanottavaa niinkuin ei kastikkeistakaan, kanat oli hyviä. Paikan parasta antia oli silti kebab liha. Yksi parhaista kebab lihoista jota olen maistellut.

Miljöö hieman nuhjuinen mutta ruokailuun ihan riittävä. Kyllä täällä varmaan joskus uudelleenkin tulee käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Robert's Coffee Aurinkolahti kahvila

Keskiverto kahvila, Aurinkolahden parhaalla paikalla.
Joka tosiaan nykyään tunnetaan nimellä Cafe Why Not. Kahvit ihan samanlaisia joka vuos eli perus hyviä, hinnatkin pysyneet lähes samoina vaikka rakennuksessa ollut mm. Robert's Coffee ja muistaakseni jokunen yksityinen yrittäjä.

Lisäksi myydään jäätelöä ja pikku suolaista ja vähän isompaakin täytettyä leipää. Syötävät tuoreita ja maukkaita. Jäätelötkin saman hintaisia kuin muualla, ei valittamista.

Paikan ongelmat tulevat vastaan ajoittain siinä ettei henkilökuntaa ole tarpeeksi josta seurauksena jonot pääsevät kasvamaan sietämättömiksi ja ulkona oleville pöydille kertyy roskaa. Suurinpana ongelmana näkisin kuitenkin sen että paikassa ei ole (edellisistä vuosista poiketen) tänä vuonna ollenkaan alkoholin myyntiä. Ymmärrän että kaikki eivät alkoholia juo, mutta kuitenkin moni juo ja kun paikkana on vielä aurinkolahden paras "terassi" johon aurinko paistaa lähes laskemiseensa saakka on silloin tapahtunut mielestäni suuri vääryys.

Puutteineen silti ihan kiva kuppila, jossa on mukava käydä vaikka työpäivän jälkeen käydä haistelemassa meri-ilmaa kahvikupposen äärellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit