Keittiö auki

Ravintola Peach Garden

kiinalaista
Arvosana 3.9 / 5

Hei! Lopetamme ravintolatoimintamme 1.8.2015 lähtien. Kiitämme sydämellisesti tuestanne kuluneista vuosista! Toivotamme teille kaikkea hyvää!

Ystävällisin terveisin,
Peach Garden


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (42)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen varmasti vuoden sisällä laittanut kyseiseen ravintolaan useamman satasen. Tilaan useasti Peking Nauta annoksen ja kylkeen kanapalloja 60 cent / kpl. Suosittelen erittäin lämpimästi ravintolaa muille. Tiskin takana seisova nainen muistaa minut aina ja osaa jo annokseni ulkoa. Palvelu on todella mukavaa ja lämpimää. Pöytäliinat ovat edelleen ravintolan piriste.

Lisäksi ravintolan asiakaskunta on todella rauhallista ja aina mukava syödä vaikkapa paikan päällä .

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 17.04.2015
Arvosana: 0

Vähintään kerran kuussa käytävä hakemassa ruokaa, yleensä yksi annos paikanpäällä ja toinen mukaan vaikka matkaa tuleekin edes takas melkein 60km

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 11.04.2015
Arvosana: 0

Tosi mukava paikka, lapsiystävällinen, hintataso kohtuullinen, varmaankin pääasiassa noutopaikka. Ainoa miinus oli kahvi, joka saattoi olla mikrossa lämmitettyä murukahvia..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 0

Kung po kanaa mukaan napattuna. Kotona paljastui että olin kantanut kotiin huonoimman syömäni kung-po kana-annoksen koskaan. Täysin mauton ja vettynyt. Annos oli toki varsin iso, tästä olisi helposti syönyt kaksikin. Mutta eipä se ilahduta kun makuelämys jäi sen varaan että millä omista kaapeista löytyvillä mausteilla saa annokseen tuunattua enemmän potkua.

Kuten aiemmin joku kommentoinut, silmät sidottuna syötynä ei olisi kung-poksi arvannut. Ellei pähkinät olisi kavaltaneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: 0

Kiitoskiitoskiitos.
Rastila. Lauantai-ilta. 90-lukulaisen kerrostalon alakerta. Aavistuksen ahdistava kirkkaus. Muovia. Jollain tavalla sympaattista. Palvelu on ronskia ja miellyttävää. Etenkin perheen kokki-isä pitää keskustelua yllä ja kumartelee ja kiittelee jokaista asiakasta ylisanoin.

Kiinalainen ravintola kerää alueellisia juoppoja häiriköimään ja huutamaan asiattomuuksia. Oikeastaan kaikki muut asiakkaat edustavat ruokailuseuraa, jota en olisi kaivannut. Valitettavasti take away ei tällä kertaa ollut mahdollinen.

Yksi vakioannoksista, satay-kana on hyvä mittari. Lautanen saapuu eteen hetkessä. Kookas setti, silmämääräisesti runsaasti myös pääaineksia. Samoin vihanneslajitelma on keskivertoa runsaampi. Tuoreitakin seassa. Riisi laadukasta. Safka tulikuumaa. Siitä varoitetaan.

Suuri osa tavallisista take away -annoksista 6,20€, paikan päällä tasan 7€. Vedenalaiset tietty enemmän. Vesi maksaa 50 senttiä. Lounasbuffetti 8 euroo. (4.12.2011)

Edellisen arvion jälkeen Meri-Rastila tuli syötyä toiseenkin kertaan, puolipositiivisin fiiliksin. Sittemmin on paluu Hertsikaan tapahtunut, nyt uuteen rakennukseen, siistiin tilaan. Palvelu on kuten ennenkin, ylitsevuotavan lämmintä. Selityksiä annetaan, juttua tulee epäkiinalaiseen tapaan.

Parit take away -annokset pussiin, painosta päätellen näillä ruokkii naapuritkin. (Kahdesta annoksesta riitti viisi pienehköä ruokailukertaa.) Mutta määrä ei tässä korvaa käytännössä mitään. Vaikka annos maksoi sen alle seitsemän euroa, olen edelleen tyytyväisempi saatuani muovipurkkeihini jotain aavistuksen maukkaampaa.

Tarjoilija kysyi erikseen, saako maustaa voimakkaasti. Mustapippuriporsas oli kohtuullinen suoritus, ytyä siinä oli tosin suunnilleen saman verran kuin koulun makaronilaatikossa. Thaimaalistalta napattu vihreä currykana oli laimein vedos kyseisestä ruuasta, jonka olen koskaan nauttinut. Kanassa oli aavistuksen epämiellyttävä sivumaku, palat olivat vähän nahkeita. Curry oli laimea, kookos kadonnut makujen alttarilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 31.10.2013
Arvosana: 2

Tyytyväisiä matkalaisia Pohjois-Pohjanmaalta, Raahesta. Aiemmassa Rastilan sijainnissa tuli useastikin käytyä Helsinginreissuilla. Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Tunnelma tiivis, varsin kiinalainen. Harmi sinänsä, että siirtyi Herttoniemeen, ennen olivat niin lähellä.

Rastilassa painoivat pidempää duunipäivää, mitä herttoniemessä. Sai yön pikkutunneillakin hakea kinkkiä.

Suosikkiateria: Kanaa valkosipulikastikkeessa. Suosittelen myös listalta löytyviä kevätullia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 0

Uusiin tiloihin siirtynyt Persikkapuutarha tuotti kyllä valitettavasti pienen pettymyksen.

Listalta punaista currya naudalla, hinta asettuu siihen kahdeksan euron tuntumaan. Vikkelä vanhempi setä palvelee ystävällisesti, juoksee välillä kantamaan lautasia pöytään ja palaa takaisin tiskille laskuttamaan. Tykkään meiningistä.

Ruoka ei valitettavasti ole välttävää kummempaa. Curryssä on hieman kummallinen sivumaku, ja nauta on omituisen rasvaista ja hieman eltaantuneenkin oloista suutuntumaltaan. Vihannekset lähinnä säilykeosastoa, mikä sekin on pieni pettymys.

Sisustuksesta ei mitään juhlatunnelmaa kyllä saa, tila on ankeampi kuin vanhat tilat Rastilassa. Huokeat hinnat antavat ruoan keskinkertaista tasoa jonkin verran anteeksi, mutta idässäkin löytyy useita parempia kiinalaisviritelmiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.09.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sateinen sunnuntai-iltapäivä.

Nälkä. Mietin, menenkö viereiseen Gurkhaan vaiko China Peach -ravintolaan. Päädyin kiinalaiseen.

Sisälle astuessani minut toivotti lämpimästi tervetulleeksi kiinalainen naishenkilö. Oikein viehättävän näköinen rouva. Ravintolassa oli muutama lounastaja miun lisäksi sekä jotkut hakivat ruokansa mukaan,

Päätin tilata kanaa currykastikkeessa sekä paistettuja nuudeleita. Istuin pöytään. Palvelu oli erittäin lämmintä kyseiseltä rouvalta ja hän kaatoi minulle veden lasiin kysymättä. En osannut odottaa tätä tullessani pikakiinalaiseen syömään. Palvelu oli koko ruokailun ajan hyvin lämmintä sekä tervetullutta. Siitä pisteet.

Sitten itse ruokaan joka tulee noin viidessä minuutissa, en ehtinyt edes vanhaa Metro-lehteä lukea, wau. Tarjoilija ystävällisesti varoitti ruuan olevan erittäin kuumaa, sitä se olikin, mutta ei liian kuumaa haitatakseen ruokailua. Curry-kastike maistui juuri siltä miltä pitääkin, ei liian suolaista, vaan sopivasti. Annos oli reilun kokoinen ja nälkä lähti hyvin. Suosittelen ravintolaa lämpimästi nopeaan kiinalaisen ruuan nälkään. Sillä minulle jäi todella positiivinen kuva.

Ehkä ei ole kovinkaan autenttista, mutta hyvältä silti maistuu ja varmasti tulen uudelleen. Bueno.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.09.2013
Arvosana: 3

Hyvä lounasruoka ja hinta sekä palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 16.08.2013
Arvosana: 0

Todellinen helmi. Ruoka hyvää, ystävällinen palvelu. Enemmän ruokala kuin ravintola, mutta hinta-laatusuhde kohdallaan. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Hiihtäjäntie 1 B18, 00810 Helsinki - Reitti
0453502698

Vaihtoehtoisia ravintoloita